-8 °C Stjørdal, NO
19/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Skjerve til Blink

| |

Han er spilleklar for klubben idag 8.januar.

Skjerve er fra Rennebu i likhet med klubbens solide terrier Ola Andreas Hoel.

1991-modellen Skjerve har tidligere spilt for RBK opp til 2-divlaget.  Han har også vært to sesonger hos den  islandske toppserieklubben Selfoss. Etter hjemkomst fra Sagaøya prioriterte han i 2013-sesongen arbeid og kombinerte dette med spill for moderklubben Rennebu – også det i likhet med Hoel.

Skjerve trives både i forsvarsrekka og på midtbanen.

-Dette er 100% hel ved, det er ydmykhet utenfor matta, men  arbeidsvilje, en solid vinnerskalle og voldsomt trøkk i Ivar Skjerve på banen. Det er slike spillere vi trenger for å løfte oss det nødvendige hakket videre, referansespillere som går foran og som vi kan stole på i enhver sammenheng, sier Blink-trener Roar Vikvang. 

Skjerve hadde for øvrig også tilbud fra 2.div-klubber+ mulighet for prøvespill for en Adeccoligaklubb senere i januar.  Ivar Skjerve valgte derimot  Stjørdals-Blink Fotball.

-Jeg har et godt inntrykk av klubben og spillerne. Det satses her, det er spennende. Det er også artigere å spille for en klubb som Blink med trøkk, interesse og entusiasme rundt enn for en Trondheimsklubb. Jeg håper fortrinnsvis å få bidra fremover på banen, påpeker Skjerve.

Les forrige sak:
|
Værnes vokser videre

Flyplassen ligger i nordfylket og Stjørdal er vertskommunen men det er […]

Close