10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Skjervø blir ny kommunedirektør

Banksjef blir ny toppleder på Frosta

Endre Skjervø er innstilt som ny kommunedirektør i Frosta kommune. (Foto: Grong Sparebank)

Endre Skjervø (46) blir ny kommunedirektør i Frosta kommune etter at Liv-Hege Martinussen, som var innstilt til jobben, har vlagt å trekke sin søknad.

Det skriver Frosta kommune i en pressemelding onsdag formiddag.

Nåværende rådmann i Træna kommune, Liv-Hege Martinussen, ble av ansettelsesutvalget i Frosta kommune innstilt som ny kommunedirektør. Hun har nå trukket sin søknad, og som følge av dette har ansettelsesutvalget innstilt Endre Skjervø (46) til stillingen som ny kommunedirektør i Frosta kommune. Skjervø sitter i dag som banksjef bankdrift i Grong Sparebank og er bosatt i Steinkjer kommune. Skjervø har tidligere vært blant annet rådmann i Namsskogan kommune og avdelingsdirektør i NAV, heter det i pressemeldingen fra Frosta kommune.

– Vi er veldig glad for at Endre blir med på laget vårt, vi har viktige oppgaver foran oss, sier ordfører i Frosta, Frode Revhaug.

Han ser frem til å få på plass en kommunedirektør.

– Med Endre får vi en leder med stor gjennomføringskraft og et oppriktig ønske om å videreutvikle lokalsamfunnet vårt. Jeg er sikker på at han kommer til å tilføre lokalsamfunnet vårt mye de neste årene, uttaler Revhaug i pressemeldingen.

Ordføreren trekker spesielt fram tiden Skjervø var i Namsskogan.

– Resultatene Endre fikk til i Namsskogan viser at han er uredd og har en veldig god innsikt i og forståelse for kommunedirektørrollen. Han vil, sammen med oss folkevalgte, resten av administrasjonen og meget dyktige og kompetente ansatte i hele organisasjonen, bidra til å utvikle tjenestetilbudet og gjøre Frosta til et enda bedre samfunn og bo i, uttaler ordfører Frode Revhaug i pressemeldingen fra Frosta kommune.

Endre Skjervø var tidligere en svært sentral politiker i Fremskrittspartiet i Nord-Trøndelag. Han var vararepresentant for partiet på Stortinget fra 2001 til 2013. I årene fra 2003 til 2011 var han representant i fylkestinget i Nord-Trøndelag. Siden 1. mai 2018 har han vært banksjef for intern drift i Grong Sparebank. Før det var han rådmann i Namsskogan fra 2014 til 2016 og avdelingsdirektør i NAV fra 2016 til 2018.

Les forrige sak:
Skal finne toppformen i ny traktor

- Jeg kjenner det temmelig godt etter en dag i skogen ja

Close