15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Skjønnhet i vekst

Lux Velvære nærmer seg ettårsdag – blir stadig større

Eva Rikstad og Siw Helene Nilsen Lund er gogdt fornøyd med den positive utviklingen for Lux Velvære. Eva Rikstad og Siw Helene Nilsen Lund er gogdt fornøyd med den positive utviklingen for Lux Velvære.

– Etter starten i fjor sommer i Kjøpmannsgata 21 har jeg fått gledelig mange kunder og behov for ekstra hjelp til driften, sier salongeier Siw Helene Nilsen Lund hos Lux Velvære.

– Vi tilbyr vippe-extension, vippeløft, kunstnegler, voksing deriblant Brazilian, massasje, refleksologi, pedikyr-, og kostmetiske behandlinger. Vi er så heldige å ha estetisk sykepleier Eva Rikstad. Det er få slike yrkesutøvere i Stjørdal. Hun tilbyr rynkebehandling og fillers, dermapenn, kjemisk peeling og øvrige hudbehandlinger.

Lux Velvære har funnet rom i 2. etasje i Kjøpmannsgata 21 for å innrede innbydende lokaler. I samme lokale finner du Konkylien Naturterapi som hjelper med allergi, mage- og tarmproblemer, stive og ømme muskler.

Selv om Siw Helene Nilsen Lund startet opp helt alene, er hun ambassadør for de internasjonale selskapene «Scandic Beauty» og «Perfect Nails».

– I den siste tida har vi opplevd en stor vekst i antall kunder. Vi strekker oss langt for å hjelpe den voksende og stabile kundemassen. Men det er alltid rom for flere kunder. Alle er hjertelig velkomne, sier Siw Helene Nilsen Lund og Eva Rikstad.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Denne lyktestolpen i J.P. Holans gate fikk seg en skikkelig smell natt til mandag.
Krasjet inn i lyktestolpe

Ulykke natt til mandag

Close