16 °C Stjørdal, NO
24/08/2019

Skolen får 43 millioner av fylket

– Dette er en positiv bevilgning, sier rektor

Rektor Odd-Inge Strandheim sammen med noen av sine elever ved Ole Vig videregående skole. Rektor Odd-Inge Strandheim sammen med noen av sine elever ved Ole Vig videregående skole.

– Siste fylkesting onsdag og torsdag i forrige uke behandlet skolebruksplanen med flere saker av stor interesse for oss på Ole Vig videregående skole i Stjørdal, sier rektor Odd-Inge Strandheim.

– Etter at vi fikk det nye verkstedbygget med bibliotek, har vi fortsatt arbeidet med den bygningsmessige utviklingen av skolen vår. Jeg er glad for den positive behandlingen i fylkestinget som sikrer videre framdrift arbeidet, sier rektoren.

Skolen får 10,1 millioner til modernisering av andre etasje i «gammelbygget», som var det første gymnaset, 15,3 millioner til parkeringsplass og sanering av gamle bygninger og 17,3 millioner til avdelingen på Sutterøy. Der ønsker skolen å bygge ut for å kunne ta imot flere elever.

– Totalt bevilger Trøndelag fylke 43 millioner kroner til skoleutvikling i Stjørdal. Dette er en positiv bevilgning i tråd med skolebruksplanen som vi setter stor pris på, sier rektor Odd-Inge Strandheim.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Mistenkt for ruskjøring

Mannen vil bli anmeldt

Close