20 °C Stjørdal, NO
24/07/2021

Spar Hegra header uke 29
Header-Bingo-uten dato

Stort boligprosjekt blir utsatt

Prosjektet skal bearbeides – satser på salgsstart i løpet av året

I dette området er Skomakerkvartalet planlagt, men nå er planene inntil videre lagt på is.  I dette området er Skomakerkvartalet planlagt, men nå er planene inntil videre lagt på is. 

Primahus må bruke mer tid på Skomakerkvartalet før prosjektet legges ut i markedet.

Tidligere var det bestemt at salgsoppstarten var lagt til månedsskiftet mellom mai og juni, men salget av leilighetene i Skomakerkvartalet kom aldri i gang.

– Vi har lagt det litt på is. Vi fikk ikke regnestykket til å gå opp, og må bearbeide prosjektet og se på nye løsninger, sier Joar Winther, daglig leder i Primahus Bolig.

80 leiligheter

Det er utbyggingsselskapet Titan Bolig, et selskap i Primahus, som står som ansvarlig for det 80 leiligheter store prosjektet i området Yrkesvegen, Stokkanvegen og Ole Vigs gate, et lite steinkast fra Kimen.

Meningen er å sette opp et boligkompleks med næringsarealer i første etasje og parkeringskjeller.

Stor interesse

Første byggetrinn var forberedt langs Yrkesvegen med 40 leiligheter, og byggestarten var planlagt å komme i gang rett etter sommerferien.

– Vi tok beslutningen før helgen, og vi kommer til å prosjektere på nytt og presentere de nye planene så raskt det lar seg gjøre. Vi blir litt forsinket i forbindelse med sommerferieavviklingen, men vi håper å komme i gang i løpet av året, sier Winther, som ikke er helt sikker på om tidsplanen vil holde.

– Hvordan har interessen for prosjektet vært?

– Den har vært veldig bra, og sånn sett er det litt dumt. Men vi tar ikke sjansen å starte opp noe som vi ikke er sikre på at vi kommer i mål med, sier han.

Les forrige sak:
Det er drøyt tre mil mellom Rotvoll i Meråker til Ås i Tydal. Veien som har vært snakket om i snart 50 år vurderes av Meråker-rådmannen som urealistisk akkurat nå. (Kartillustrasjon)
Legger vei mellom Meråker og Tydal på is

Rådmannen ser det som urealistisk å få til veiforbindelse nå

Close