7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Skulle bli tidenes beste – nå er den avlyst

Sommerfest på Sveian kommer knallsterkt tilbake i 2021

Det har alltid vært god stemning under sommerfesten på Sveian. Slik blir det ikke i år, men neste år er arrangørene i Ska-frika tilbake. (Arkivfoto)

Årets utgave av Sommerfesten på Sveian i Hommelvik er avlyst.

Det skulle bli tidenes beste, men koronaviruset har satt en stopper for det.

– Vi hadde sett fram til en flott festival den 25. juli med tidenes line-up. Dessverre rakk vi ikke å offentliggjøre noen av årets artister, fordi dette skulle skje nettopp i tiden koronaviruset inntraff. Heldigvis har de fleste artistene svart at de ønsker å flytte avtaler vi hadde med dem til 2021. I fjor var vi så heldige å få besøk av Anders Jektvik, og i år skulle ikke headlineren være noe dårligere.
Vi er kjempetakknemlige for at nettopp denne artisten har valgt å gå med på å flytte avtalen til neste år, forteller Magnus Teigseth Morken på vegne av arrangørene i Ska-frika.

De synes det er dumt, men også det eneste riktige å gjøre i dagens situasjon.

– Det er selvfølgelig kjedelig når vi innser at det eneste riktige blir å avlyse, men vi håper og tror at Sommerfest på Sveian 24. juli 2021 blir en høydare. Vi takker samtidig samarbeidspartnere og artister for god forståelse og ønsker publikum velkommen tilbake i 2021, sier Teigseth Morken.

Les forrige sak:
Sjekk den godstemninga i kulturskolen

SE VIDEO: Kulturskolelærerne har spilt sammen hver for seg

Close