-4 °C Stjørdal, NO
27/01/2021

Skulle i militæret – havnet i Big Brother. Nå blir han en del av Kompani Lauritzen

Morten Hegseth (34) er en av 14 som skal ha tøffe dager i felt

Morten Hegseth er klar for feltliv og tøffe dager som en del av «Kompani Lauritzen». (Foto: Matti Bernitz)

– Er det noe jeg mangler i mitt eget liv, så er det militær disiplin.

Det sier Morten Hegseth. Programlederen fra Stjørdal er en av 14 rekrutter som nå er i full gang med innspillingen av årets sesong av «Kompani Lauritzen».

Under ledelse av Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård skal de 14 kjempe om å bli en del av kompaniet, og opptakene er i gang på Setnesmoen i Åndalsnes.

Til TV2 forteller 34-åringen Morten Hegseth at han brakk armen det året han skulle i militæret. I stedet ble han deltaker i realityprogrammet «Big Brother». Nå ser han fram til en periode i militæret, og gleder seg til å bli en del av kompaniet.

– Fordi jeg elsker programmet, kanalen og det å være i realitybobla. Og ikke minst at Vegard er med. Det gjør hele opplevelsen verdt det. Dessuten har jeg null militær erfaring, og er det noe jeg mangler i mitt eget liv, så er det militær disiplin, uttaler Hegseth til TV2. En av de 13 andre deltakerne er altså VG-kollegaen Vegard Harm, men selv om kompisen er med vil Hegseth komme til å savne noe.

– Familie, først og fremst. Og muligheten til å trekke meg tilbake for meg selv, sier han i et intervju på TV2. no. Han avslører at han har trent jenvt og trutt for å være godt forberedt til de tøffe dagene i grønn uniform.

– Jeg har løpt i hele sommer, og har forberedt meg mentalt. Men jeg tror ikke man kan forberede seg så mye til dette. Det viktigste er å gå akutt inn i bobla når det starter. Og tro meg, det kommer jeg til å gjøre. Jeg har dessuten et konkurranseinstinkt som grenser til psykopati, så dette blir spennende.

– Hva tror du blir den største utfordringen for deg under oppholdet?

– Å gå på do mens andre er i samme rom, og det å holde tilbake latteren når jeg får voksenkjeft. Det er få ting jeg synes er mer komisk enn voksne menn som kjefter på meg bare for syns skyld, sier Hegseth i et intervju på TV2.no. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

De 14 deltakerne i årets sesong av «Kompani Lauritzen» samlet på Setnesmoen i Åndalsnes. (Foto: Matti Bernitz)

I tillegg til Morten Hegseth er følgende 13 med på årets sesong av «Kompani Lauritzen»:

Margrethe Røed

Jakob Schøyen Andersen

Bernt Hulsker

Vegard Harm

Carl Martin Eggesbø

Christine Dancke

Siri Nilminie Avlesen-Østli

Linnéa Myhre

Ulrikke Brandstorp

Vida Lill Berge

Håvard Tjora

Edward Schultheiss

Faten Mahdi Al-Hussaini

Les forrige sak:
Nå kan du få E6-meldinger på telefonen

Nye Veier vil holde trafikantene oppdatert om anleggsarbeid

Close