15 °C Stjørdal, NO
13/07/2020

Slår av 5000 på prisen for hver desember-dag

Du kan gjøre et røverkjøp om du har akkurat nok is i magen

RABATTNISSER: Olaf Skive (t.v.) og Wiggo Bakken i Bertel O. Steen slår av 5.000 kroner på prisen på denne Peugeot 508 for hver dag som går av desember. (Foto: Paal Larsen)

Har du akkurat passe med is i magen kan du gjøre litt av et kupp i adventskalenderen til Bertel O. Steen.

Wiggo Bakken og Olaf Skive er litt av noen julenisser i år. Makan til verdifull gave har de nok aldri delt ut som denne.
– Det er en splitter ny, julerød Peugeot 508, sier Bakken og gliser bredt sammen med adventsgliset av en bil. For hver eneste dag som går i adventstiden reduserer Bertel O. Steen prisen med 5.000 kroner. Den første som tropper opp i salgslokalene til bilfirmaet utenfor Torgkvartalet, og sier at jeg vil ha bilen får den.
– Hvor lenge tør noen å vente? Har man skikkelig med is i magen kan alle vente til julaften og da blir rabatten på 120.000 kroner, sier Wiggo Bakken.

Kan bli flere biler

Han tror nok at noen kommer til å slå tid i god tid før julen ringes inn.
– I tilfelle skal vi rulle inn en annen bil der det vil være mulig å gjøre akkurat samme kupp for hver dag som går, sier Bakken.
– Hvor kom denne ideen fra?
– Nei, si det. Det finnes jo så mange gode tilbud overalt i dag, så vi måtte finne på noe litt annerledes. Da kom denne ideen. Bilen står utstilt på en veldig synlig plass i julestria, der massevis av folk går forbi, og stuntet vil forhåpentligvis bli lagt godt merke til, sier Wiggo Bakken.

Oppmerksomhet og snillisme

Han legger ikke skjul på at det er oppmerksomheten som er den aller viktigste grunnen til den temmelig heftige adventskalenderen, men til jul skal jo alle være snille med hverandre.
– Vi tenker jo selvsagt på kundene våre, som vanlig, sier Bakken og smiler bredt.
Han tror nok at den julerøde Peugeoten vil være fristende for mange, – spørsmålet er bare hvor kort tid det tar før førstemann slår til på juletilbudet.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Nettopp ute av fengsel – så ble han tatt igjen

Mann i 20-årene oppbevarte og brukte amfetamin

Close