-6 °C Stjørdal, NO
02/12/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-uten dato

Slår mange slag for kreft

Teamleder Gunstein Fretheim slår et slag for kreftsaken. Her i Stjørdal og med mål om innsamling til saken på “SLAG” til 2160. Team 611 (rommet på Radiumhospitalet).

 

 

 – Vi vil at du skal støtte dette prosjektet med å sende ”SLAG” til 2160. Med dette bidrar du til at vi kan fortsette etter starten 30. april med 150 000 golfballer, godt mot og penger til formålet. Vi startet med å slå 30. april fra Radiumhospitalet, deretter skal ballen fysisk forflyttes med golf slag/putter langs hele Norge. Siste stopp er Nordkapp hvor vår egen Tom Frode skal slå det siste slaget, forteller Gunstein Fretheim da teamet passerer Stjørdal. Fretheim tjenestegjorde på Værnes for over 30 år siden. Han husker godt Stjørdalsstua fra tjenesten som offiser, og er i sakens anledning opptatt av vårt kosthold og inntak av sukker.

 

– Jeg er like forundret som alle andre hvorfor så mange får en kreftdiagnose. Årsakene er nok sammensatte men det handler om å redde liv. Slå ett slag mot kreft er ett resultat av Tom-Frode Wallin sin diagnose – nyrekreft med spredning og de opplevelsene han har som følge av dette. Tom-Frode har en sønn på 5 år, Fillip som gjerne vil ha sin pappa med videre.  Slå ett slag for kreft vil gi alle de som kommer etter Tom- Frode eller som i dag har kreft håp og fellesskap, sier teamleder Gunstein Fretheim som mistet sin mor i brystkreft i ung alder. Nå går ferden videre mot Nordkapp, og med masse erfaringer på ferden videre.

For mer informasjon:

www.611.no


Les forrige sak:
DYRKAJORD:  - Vi setter en grønn strek rundt sentrum med tanke på utvikling av byen. I sentrum vil jeg påstå at det som tas av dyrkajord er arealer som er frigjort for utbygging før vårt regime. Det er fattet gamle vedtak om utnyttelse av Husbyhagen og Fosslia. Det er ikke til å unngå. Vi har klart å bremse bruken av Sutterøya nord som ikke er tema lenger, sier ordfører Johan Arnt Elverum.
Listetopp Senterpartiet

    2. I dine 12 år som ordfører – hva […]

Close