-3 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

Slipp duene fri, det er vår!

Leder for Jaktskyteutvalget, Johannes Rød (t.v) og hagleinstruktør Tommy Lindquist ønsker alle velkommen til Frigården.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Leirduesesongen har startet på Frigården i Lånke. Sesongen ble innledet med sosialt samvær og pølsegrilling og i overkant av tjue personer møtte for å lufte haglene og starte treningen for en ny sesong.

Nå er det ikke bare for å finpusse teknikken at folk møtes på leirduebanen. Like viktig er praten og alle historiene som utveksles over kaffekoppen. Selv om de fleste har hørt historien om gammeltiuren som kom seg unna, kan ikke en god historie fortelles ofte nok. Leder for Jaktskyteutvalget i SJFF, Johannes Rød forteller at banen er åpen hver tirsdag og torsdag kl. 18-21. Hagle lånes bort til de som ikke har egen eller til de som har lyst til å prøve før de kjøper selv. Skudd selges på banen og kvalifiserte instruktører er til stede for å gi gode råd og veiledning for den som ønsker det.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Jaktskyteutvalget er i ferd med å sette opp et overbygg over standplassene slik at en kan slippe å bli våt om det regner. Nytt av året er også tilbudet om egne jentekvelder. Skytingen vil foregå på Melmyra i Flora og vil starte opp i slutten av mai.  Mandagskvelder er tiltenkt damene og Jaktskyteutvalget håper dette tilbudet vil trekke flere damer til leirduebanen.

Rifleskytterne vil også få sitt. Treningsskudd og oppskyting for storviltprøven vil foregå på Langstein, samt Frigården, Hofstadbanen, Rådalen og Melmyra. Banen på Langstein åpner 11. mai og er åpen hver onsdag fremover. Det skulle ikke være noen grunn til å sluntre unna treningen med et så variert tilbud i dalføret og vi regner med at pels og fjærkledde går en usikker høst i møte.

 

Full fokus på målet.

Les forrige sak:
Foto: Fram IL
Fram på tabelltopp

Fram vant hjemme mot Kattem i kveld. Resultatet ble 3-1, og […]

Close