13 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Slipper kundene inn i mars

– Jeg ser virkelig frem til å møte kundene igjen

Butikksjef Linda Vikvald gleder seg til å slippe kundene inn i den nye butikken tidlig i mars måned. Butikksjef Linda Vikvald gleder seg til å slippe kundene inn i den nye butikken tidlig i mars måned.

Nye Coop Extra på Skatval åpnes i mars.

Det jobbes nå med fasader og klargjøring til ny butikk på Skatval. Linda Vikvald, som tidligere var butikksjef for Prix Skatval, gleder seg stort til å åpne den nye Extra-butikken 7.mars 2019.

– Jeg ser virkelig frem til å møte kundene igjen, og å kunne åpne en helt ny butikk i starten av mars måned. Det begynner å krible skikkelig nå, sier Vikvald.

Etter at dørene stengte i gammelbutikken Prix, har de ansatte på Skatval jobbet i andre Coop-butikker i Stjørdal og Trondheim. Selv har Linda Vikvald vært på Extra Moholt for å gjøre seg godt kjent med det nye konseptet som nå kommer til Skatval.

– Extra er dagligvarekjeden med ekstra stort utvalg til ekstra lave priser, og vi kommer til å ha 5500 varer i butikken. Et betydelig større utvalg enn vi hadde før i den gamle Prix-butikken. Extra har også vunnet flere prisundersøkelser, så nå er det ingen grunn for folk på Skatval til å handle andre steder, smiler butikksjefen.

Det er MT Byggteknikk på Stjørdal som er hovedentreprenør for prosjektet på Skatval.

Les forrige sak:
Biblioteksjef Frank Nordby er for tiden også kulturhussjef.
Nå er det Nordby som styrer kulturhuset

Biblioteksjefen styrer to enheter i Kimen

Close