-1 °C Stjørdal, NO
25/02/2020

Slo samboeren og truet med å ta politimann

|| (Illustrasjonsfoto)||

En stjørdaling i 50-årene slo samboeren sin fire ganger i ansiktet.

Det var det alvorligste tiltalepunktet da mannen, som tidligere er straffedømt flere ganger, møtte i Inntrøndelag tingrett. Han måtte til sammen svare for sju ulike saker og må nå i fengsel.

Volden mot samboeren ble utført en mai-natt i fjor. Samboeren ble påført et kutt i hodet og måtte sy to sting. I retten benektet samboeren at mannen hadde påført henne kuttet og at hun ikke husket at han slo henne. Da politiet kom til stede den natten forklarte fornærmede at hun hadde blitt slått med knyttet neve. Uansett knyttneve eller flat hånd mener retten at det var bevist at mannen påførte samboeren fire slag.

Den nest mest alvorlige av de sju punktene i tiltalen mot mannen dreide seg om trusler mot en politimann. «Æ ska ta dæ og du veit koffer», var en av meldingene som ble sendt fra mannen til politibetjenten. Mannen forklarte i retten at han følte seg urettferdig behandlet i forbindelse med at politiet hadde hentet to haglegevær som var besluttet inndratt, hvorav det ene våpenet ble påført en skade.

I tillegg til disse to forholdene ble mannen også dømt for å ha kjørt med falske skilt på bilen sin, kjørt bil i ruspåvirket tilstand tilsvarende over 1,2 i promille, kjørt uten førerkort ved to anledninger og for å ha brukt amfetamin og hasj.

En enstemmig tingrett dømte mannen til fengsel i 45 dager pluss en bot på 20.000 kroner. I tillegg får han sperrefrist for å ta førerprøve på to år.

Les forrige sak:
||
Vil ha trimtrapp opp stupbratt sti

Den har gitt mang en idrettsutøver melkesyre. Nå ønsker Senterpartiet i […]

Close