12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Slutt for Grilstad-fabrikken i Åsen

48 rammes av konsernets beslutning

48 ansatte ved Grilstads fabrikk i Åsen blir berørt av styrets beslutning om å flytte produksjon og skjæring fra Åsen til Brumunddal.

– For å styrke konkurransekraften og legge til rette for en lønnsom vekst innen ferskvareområdet i bedriften, besluttet styret i Grilstad AS den 05.02.2019 å overflytte produksjonen og skjæring fra fabrikken på Åsen til Brumunddal, skriver Grilstad i en pressemelding tirsdag ettermiddag.

I følge konsernet er totalt 48 ansatte på Åsen berørt av flyttingen av produksjonssted.

– Det vil snarest bli satt i gang en kartlegging av ansattes ønsker og behov på Åsen slik at belastningen på den enkelte reduseres så langt mulig. Grilstad AS vil kunne tilby en del av de ansatte stillinger på de andre fabrikkene i konsernet, står det å lese i pressemeldingen.

Grilstad-konsernet har cirka 450 ansatte. De fire fabrikkanleggene i Norge blir nå til tre; i Trondheim, på Stranda og i Brumunddal. Grilstad har også en fabrikk i Östersund i Sverige. Her produseres spekevarer som distribueres gjennom de fleste dagligvarebutikkene i Sverige.

Grilstad er eid av Jenssen Holding as (61,63 %), Reiten & Co-fondet NCP II (33,37 %) og Reinkind as (5,0 %).

Coop Storlien artikkelnivå

Det var adressa.no som først meldte om denne beslutningen.

Les forrige sak:
Emil Iversen vant spurten under tremila i NM i Grova. Neste sesong kan han spurte om verdenscupseier på det samme oppløpet.
Ønsker å flytte skolenes vinterferie for verdenscuprenn

Men rådmannen er skeptisk til å forskyve skolenes vinterferieuke

Close