15 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Tilbords stenger dørene

Blir stående uten lokaler fra 1. februar

Butikken Tilbords i Torgkvartalet går inn i sin siste måned. Fra og med 1. februar står butikken uten lokaler. (Foto: Torgkvartalet.no)

Etter åtte og et halvt år stenger butikken Tilbords dørene i Torgkvartalet.

– Vi er ikke konkurs, men butikken avvikles. Det sier daglig leder Marit Hanssen i selskapet Drømmelaget AS som står bak Tilbords-butikken i Torgkvartalet.

– Dette har ingenting med det som tidligere har skjedd i Tilbords-kjeden å gjøre. Fra og med 1. februar mister vi lokalet vi har tilhold i og dette gjør at vi ikke har grunnlag for å drive butikken videre. Et ustabilt marked gjør at vi ikke vurderer nytt lokale utenfor Torgkvartalet, sier Hanssen.

På sin Facebook-side omtaler driverne de åtte og et halvt årene med butikkdrift slik:

– Først var det nytt og spennende, så ble det gøy, mens de siste to årene har vært tøffe.

Tilbords-butikken starter sin siste måned i Torgkvartalet med salg av resterende varelager, men det vil ikke bli kjøpt inn nye og flere varer til butikken.

I sin informasjon på Facebook-siden kommer driverne av Tilbords med en klar oppfordring til lokalbefolkningen.

– Å drive butikk for egen regning, som franchisetaker eller eier, er tøffe tak. Ønsker dere å beholde utvalget som finnes på Stjørdal, eller andre steder, må dere faktisk handle lokalt. Butikker kan ikke overleve på å være «utstillingsvinduer» og inspirasjonskilder.

Les forrige sak:
Nå skal Smørvik hjem til Smørvika

- Aller mest kommer jeg til å savne alle de fine folkene

Close