1 °C Stjørdal, NO
10/04/2020

Slutt for utenlandsrute fra Værnes

Siste flygning til Tallinn i oktober

(Illustrasjonsfoto: Nordica.ee) (Illustrasjonsfoto: Nordica.ee)

Direkteruten mellom Værnes og Tallinn med flyselskapet Nordica blir nedlagt. Siste flygning er fredag 25. oktober.

Det er nettstedet envaspotter.net som melder at selskapet Nordica legger ned ruten mellom Trondheim lufthavn Værnes og Tallinn Lennart Meri (Ülemiste). Det skjer åtte år etter den ble opprettet. Den gangen var det i følge Envaspotter Estonian Air som fløy ruten. Da de gikk konkurs tok Nordic Aviation og nå er det altså Nordica som drifter ruten.

Fra oppstarten var det fem ukentlige avganger, men frekvensen har variert og det samme har flytypen, melder envaspotter.net. I det siste har ruten blitt operert med flytypen Canadair CRJ700/CRJ900 og ATR72-600.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det estiske flyselskapet Nordica opererer i dag under LOT Polish Airlines sine lisenser og flykoder, men under eget brand, crew, fly og billettsystem. Det er LOT Polish som har besluttet å legned fem av sine ruter, og en av disse er altså Værnes-ruten.

Les forrige sak:
Sølvguttene fra Hegra. Foran fra venstre: Mats Stensholm Rudi, Embrik Hansen Gederaas, Preben Leinslie-Walsøe, Håkon Morseth og Viktor Kråkenes. Bak fra venstre: Anders Flåum, Tobias Gresseth, Emil Aleksander Albrigtsen, Oliver Sjaastad, Emil Flåum og Vegard Støver Grindheim. (Foto: Privat)
Lovende gutter gikk helt til finalen

Hegra-gutter ble sølvgutter i Bergstadcupen

Close