2 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Slutt med utleie på Aglo

 

Rektor på Aglo videregående skole, Thomas Moe, bekrefter ovenfor aglo.no at denne epoken for skolen nå nærmer seg slutten. I et par tiår har internatbygget blitt leid ut til både små og store arrangementer.

– Inngåtte avtaler vil selvsagt bli oppfylt, men når de er gjennomført vil det ikke bli mulig å leie  Aglo til overnattingsarrangementer. Utleie av salong og spisesal vil derimot fortsatt være mulig, forteller Mo.

I følge Thomas Mo er det skolens egne behov som er årsaken til bruksendringen.

– Vi har som mål å ta mer og mer av internatet i bruk til skoleformål. Vi tenker å bruke hele vestfløyen i andre etasje til lærerkontorer. Det gir oss en mulighet til å samle lærerne i et fellesområde. Det tror jeg vi på sikt vil være godt tjent med, sier Thomas Mo.

I dag er lærerne spedt over flere bygg, noe som vanskeliggjør den interne kommunikasjonen og ikke minst samarbeidet. Den største gruppen lærere (inkl. ledelsen) er samlet i administrasjonsbygget. Når flytting til internatet er gjennomført er det meningen at førsteetasjen i administrasjonsbygget skal brukes til blant annet garderobeanlegg. Dagens løsning med dusj og garderober i kjelleren har lenge blitt sett på som en uegnet løsning.

Andreetasjen er planlagt brukt til elevrom. Hvis vi får godkjennelse på oppstart er tanken blant annet at studieretning for salg og service skal ha tilhold her.

 

Kilde : www.aglovgs.no

Les forrige sak:
Frykter spredning

– Vi må få fram mest mulig fakta om følgene av […]

Close