5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Slutter etter 43 år i jobb

|| Inger Karin Okkenhaug slutter som leder i Hegra sone, og blir pensjonist. (Arkivfoto)||

– Jeg har jobbet i Stjørdal kommune siden 1985. Før det var jeg ti år ved sykehuset på Levanger, forteller Inger Karin Okkenhaug. Nå har 67-åringen bestemt seg for å bli pensjonist, og dermed skal nye sko fylle lederrollen ved Hegra bosenter og for samtlige hjemmetjenester i Hegra sone.

– Det har vært veldig gode år, både på sykehuset og i kommunen etter det, sier Okkenhaug som var ferdig utdannet som sykepleier i januar i 1974. Hun er ikke en kvinne som er opptatt av oppmerksomhet, men opptatt av brukernes dager.

– Jeg har trivdes godt i de jobbene jeg har hatt, og prøvd å gi mye av meg selv, sier Okkenhaug. 

Stillingen som avdelingsleder i Hegra sone er nå lyst ut med søknadsfrist 14. januar. Inger Karin Okkenhaug har trolig sin siste arbeidsdag 28. februar. Etter den tid blir det pensjonisttilværelse. 

– Men jeg har ikke tenkt å sette meg ned og sture, sier kvinnen som har hatt et langt yrkesaktivt liv. 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
Harsem slått ut av uværet i Tour de Ski-drama

- Harsem, Ingvild Flugstad Østberg og Krista Parmakoski var tre av […]

Close