11 °C Stjørdal, NO
19/06/2021

Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 24

Små artister på bilder!

Ea. Så mye som disse små menneskene tenderer til å sove, er det lunt med ett aldri så lite gjespebilde.

 

Alle disse nyfødte som er med hos fotografen er mellom 2-6 uker. Fotograf Eir synes disse fotooppdragene har noe spesielt ved seg, og overraskes hver gang over underet små barn.  
– Det å få disse yngste blant oss på besøk i studio er et privilegium, og jeg er takknemlig for den tillit foreldrene viser oss til jobben vi skal gjøre.  Og få føle på den kjærlighet og glede foreldrene har for sitt nye barn er også en naturlig del. En annen vakker ting som vi må ta del i når det kommer babyer i studio, og nesten uten unntak, er utstrakt tissing og bæsjing, sier Eir og ler spøkefullt. Noen bleier skiftes hyppig under oppdragene, men det hører med til seansen i følge fotografen. Aldri er det så stille og rolig i studio som når ett lite menneske i denne alderen sover og har funnet roen, forteller han. 

 

– Når skrikingen kommer, kanskje av uviss grunn, spør vi hverandre, kanskje hun eller han er sulten? Har babyen vondt i magen mon tro? Eller f.eks. babyen er kanskje egentlig trøtt nå? Så roer freden seg på nytt og nye foto blir tatt av de små.

 

Det er ikke store senga som skal til. Blir litt trøtt av fotograferingen også!

 

Ea. Ett tett utsnitt som dette er ofte en viktig del av et nyfødtportrett. Nydelige former og  detaljer trer ofte frem.

 

 

 

Les forrige sak:
Oppvekstsstruktur i Malvik

  Det ble gjennomført folkemøter 27. februar 2013 på Ytre Malvik […]

Close