4 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

– Snakk om skikkelig gavmilde frisører

30 spesielt inviterte fikk gratis vask og klipp hos Karstens Frisørteam

Tre av til sammen 30 personer som fikk gratis vask, klipp og styling av hår. I stolene Annika Skei, Solfrid Andersen og Torstein Johan Forås. Bak står frisørene Jeanette Lunnan, Tine Hepsø, Ronia Vinge, Linn Therese Jacobsen, Stine M.D. Fløan, Hanna Sevatdal, Phuong Cao, Siw Gjersvold, Zakaria Qaysoun og Ronja Emilie Skavdal. Tre av til sammen 30 personer som fikk gratis vask, klipp og styling av hår. I stolene Annika Skei, Solfrid Andersen og Torstein Johan Forås. Bak står frisørene Jeanette Lunnan, Tine Hepsø, Ronia Vinge, Linn Therese Jacobsen, Stine M.D. Fløan, Hanna Sevatdal, Phuong Cao, Siw Gjersvold, Zakaria Qaysoun og Ronja Emilie Skavdal.

Det handler om å glede andre, mener damene og en herre hos Karstens Frisørteam på Torgkvartalet. Denne uka inviterte de 30 personer som fikk gratis vask, klipp og hårstyling.

De ville både dele av egen kunnskap og glede andre. Damene og en herre blant frisørene i salongen hos Karstens på Torgkvartalet ga nylig ut 30 skikkelig fine julegaver. Hjelp til å finne personer som gjerne kunne trenge denne gratis servicen fant de hos Frivilligsentralen i Stjørdal. Siri Bones og Fida Afif fra sentralen ble kontaktet og fikk ned 30 navn på blokka. To av salongens eiere, Tine Hepsø og Jeanette Lunnan hadde alle sine ti frisører i aksjon denne dagen.

Jeanette Lunnan fra frisørene hos Karstens fikk med sine ti ansatte og ga gratis service til 30 personer på samme dag. I stolen får Solfrid Andersen klippet håret.
Jeanette Lunnan fra frisørene hos Karstens fikk med sine ti ansatte og ga gratis service til 30 personer på samme dag. I stolen får Solfrid Andersen klippet håret.

– For å takle logistikken satte vi av en time til vask, klipp og styling per person. Våre ti frisører vasket, klippet og stylet til sammen 30 personer samme dag i salongen. Det er aller første gang vi gjør dette. Ideen om veldedighet og det å glede andre kom fra vår egen salong, sier Tine og Jeanette hos Karstens. Tre av dem som med ny frisyre lykkelig forlot frisørstolen var Annika Skei, Solfrid Andersen og Torstein Johan Forås. Alle 30 fikk også en fin julegave med hjem i pose.

Det finnes faktisk noen i samfunnet som har en veldig stram økonomi

– Snakk om skikkelig gavmilde frisører. Vi er veldig takknemlige og dette kom virkelig godt med nå i adventstida. Det finnes faktisk noen i samfunnet som har en veldig stram økonomi, vi er kjempeglade for dette initiativet fra frisørene sa de tre rundt bordet etter en ferdig klipp med inntak av gratis pepperkaker og kaffe.

Frisør Jeanette Lunnan vil gi honnør til alle ansatte i salongen som stilte opp og gjorde en kjempefin innsats. Hun er også veldig fornøyd med samarbeidet salongen fikk til med Frivilligsentralen. De kontaktet igjen Aktivitetssenteret slik at det ble en liste med 30 navn på personer som fikk flott service med gratis vask og klipp med styling. Damene og en herre hos Karstens har delt ut sine julegaver allerede i advent. Tiltaket kan for andre være noe å finne inspirasjon av i en tid vi går inn i med julen foran oss.

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Sissel Bakken har overtatt som leder av Stjørdal Arbeiderparti. Nå skal hun styre partiet inn i valgkampen.
Hun skal styre Ap inn i valgkampen

Bakken blir leder fram til årsmøtet i februar

Close