6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Snart flytter ny sportsgigant inn på kjøpesenteret

– Jeg tror dette vil bidra til at butikkene vil stå sterkere sammen

Senterleder Tonje Høyem gleder seg til å få fylt opp senteret andreetasje igjen. (Foto: Guro Storli Aune)

Etter at lokalene til Biltema ble tomme har Hellsenteret vært på leting etter nye leietakere. Nå er klart at det er Sport Outlet som flytter inn.

– Det blir veldig spennende, sier senterleder Tonje Høyem.

Flytter inn i mai

Oktober 2018 slo de to Biltema-butikkene ved Hellsenteret og Malvik senter seg sammen og flyttet ut av sine lokaler. Siden har andreetasjen på Hellsenteret stått tomt.

Nå kan senterlederen bekrefte at det er sportsbutikken Sport Outlet som flytter inn og åpner butikk i andreetasjen i løpet av mai og juni.

– Avtalen ble landet rett før helgen, og jeg tror det blir veldig positivt for senteret, forklarer Høyem.

Hele andreetasje

Sportsbutikken vil få 1100 kvadratmeter å boltre seg på, i tillegg til lagerrom. Målet er å gi et enda bedre tilbud til det som allerede eksisterer.

I første etasje holder blant annet Intersport til, og med en ny sportsbutikk i andre etasje tror senterlederen at de vil utfylle hverandre fint.

– Jeg tror de vil komplettere hverandre, fremfor å ende i konkurranse. Jeg tror dette vil bidra til at butikkene vil stå sterkere sammen, sier Høyem.

Barnekrok

Ved sportsbutikken blir det også satt av 75 kvadratmeter til ny barnekrok.

– Her vil det bli satt inn sofa og bord for de voksne og nye leker for barna. Jeg tror dette blir veldig spennende, og det blir fint å få fylt ut hele senteret igjen, forklarer Høyem.

Andre etasje er nå under en byggeprosess, hvor blant annet en vegg skal rives mot trappen som går opp mot salongen Frøken Strøken og Hell treningssenter.

Les forrige sak:
Nå har de evaluert veisprekkene

Geologen har gitt rapport til brann- og rednignsetaten

Close