9 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

Snart forsvinner skyene – lørdag blir det full sommer

Men det blir et kort innsmett av sol og sommer

Slik så himmelen ut over Stjørdal sentrum fredag formiddag. Værmeldingene lover oss at skyene snart skal forsvinne og gi oss en skikkelig smak av sommer.

Skydekket er temmelig lavt over Stjørdal ennå fredag formiddag, men snart skal det letne. Og ikke bare skal skyene forsvinne, det blir ordentlig glovarmt i helga.

Sola kommer fram for fullt fredag ettermiddag og temperaturene beveger seg opp mot, og kanskje litt over, 20 grader. Lørdag derimot blir det skikkelig varmt. Det blir sol fra skyfri himmel det aller meste av dagen, og det blir temperaturer over 25 grader. Det er bare å finne fram kortbuksa, solkremen og grillmaten.

Men du være rask i avtrekkeren, for sommeren varer denne gangen bare én dag. Søndag skyer det på, og selv om temperaturen vil krype over 20 grader blir det regn og regnbyger fra søndag ettermiddag.

Uka som kommer blir det litt mer av hummer og kanari-været vi har hatt i det siste. Litt regn, litt sol, og langt mellom de store soldagene. Fra og med tirsdag blir det imidlertid stort sett oppholdsvær og mellom 15 og 20 grader.

Les forrige sak:
I dag kan du smake ekte gårdsvafler

Lanserer kortreist vaffelrøre på pose

Close