12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Snart kan du vrake bilen din her

Har søkt om å bli mottaksplass for bilvrak

VRAKPLASS: Isak D. Westgaard sitt anlegg på Sutterøy kan bli mottak for biler som skal vrakes. VRAKPLASS: Isak D. Westgaard sitt anlegg på Sutterøy kan bli mottak for biler som skal vrakes.

Firmaet Isak D. Westgaard er aktuell som mottaksplass for bilvrak for Namdal Bilopphuggeri.

Namdal Bilopphuggeri med base i Skage ønsker å opprette et satellittmottak for vrakbiler i Stjørdal. Det er firmaet Isak D. Westgaard på Sutterøy som kan bli det lokale mottaket i Stjørdals-regionen. Namdal Bilopphuggeri har nå søkt Fylkesmannen i Trøndelag, som har sendt søknaden ut på høring.

Satellittmottaket skal ikke behandle kjøretøyene som kommer inn. De skal kun ta i mot kjøretøyene, registrere for vrakpant, sjekke identitet og klargjøre og laste kjøretøyene til transport til Skage.

I søknaden heter det at det skal kunne lagres inntil 20 kjøretøy ved Isak D. Westgaard sitt anlegg på Sutterøy.

I tillegg til søknaden om å etablere et vrakbil-mottak i Stjørdal har også Namdal Bilopphuggeri søkt om et tilsvarende mottak hos Rune Bjørnes AS i Steinkjer.

 

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les forrige sak:
KREFTOVERLEVER: Petter Spolén forteller sin sterke historie på temakafé for kreftrammede onsdag kveld. Han har med seg kona Grethe som også bidrar med sine erfaringer fra den vanskelige tiden.
Sterk krefthistorie på temakafé

Ekteparet Petter og Grethe Spolén forteller om den tøffe kampen mot kreften

Close