12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Snart slippes Chat Noir-billettene

– Humor tar vi på ramme alvor!

BYR PÅ SÆ SJØL: Lånkerevyen tråkker til og tar steget ut på en av Norges aller mest legendariske scener 13. april. BYR PÅ SÆ SJØL: Lånkerevyen tråkker til og tar steget ut på en av Norges aller mest legendariske scener 13. april.

Har du lyst å oppleve selveste Lånkerevyen på selveste Chat Noir? Da har du mulighet til å kjøpe billetter fra onsdag.

– Fjas, tøys og ablegøyer, – humor tar vi på ramme alvor, sier Lånkerevy-leder Christer Nilsen. Han har vært med på masse suksesser, men de siste ukene topper nok det meste selv for Nilsen.

Sist onsdag fikk de beskjeden om at de var tildelt Stjørdal kommunes kulturpris. Denne onsdagen slippes altså billettene til selveste Chat Noir-forestillingen 13. april.

– Ikke har vi bart! Ikke spiller vi fotball. Ikke skal vi gå femmila, og vi skal heller ikke på Scotsman. Hva slags trøndere er dette egentlig, sier Christer Nilsen og flirer.

For de har et helt annet ærend i Oslo. Norges suverent mestvinnende gruppe i NM i revy skal «invadere» Oslo.

– Full av kjærlighet til revysjangeren og historikken trår vi 13. april ut på Chat Noirs scene. Kom og opplev, oppfordrer Christer Nilsen som antyder at flybillettene mellom Værnes og Oslo er bortimot uanstendig billige i det aktuelle tidsrommet.

Coop Storlien artikkelnivå

Chat Noir er for øvrig 106 år gammelt og kanskje det aller mest kjente kabaret- og revyteateret i landet.

 

Les forrige sak:
EKTE MAT: - Jeg skal fortelle om hvordan vi lager ekte og næringsrik mat fra bunnen av, sier faglærer Einar Martin Kålen (t.h.) på restaurant- og matfag på Ole Vig videregående skole. Her i selskap med Svein Tore Hognes fra Stjørdal Seniorforum.
Vil inspirere seniorene til mer matlaging

Kokk Einar Martin Kålen holder foredrag om ekte mat

Close