17 °C Stjørdal, NO
15/08/2020

Snart slippes Northug-billettene

Billetter til eksklusivt show slippes fredag

Brødrene Northug, Petter (fra venstre), Even og Tomas har lagt ned et utall av treningstimer i fellesskap. Tirsdag 13. august kl. 18.00 vil de i selskap med Arne Hjeltnes fortelle om sine opplevelser i storsalen i Kimen. Brødrene Northug, Petter (fra venstre), Even og Tomas har lagt ned et utall av treningstimer i fellesskap. Tirsdag 13. august kl. 18.00 vil de i selskap med Arne Hjeltnes fortelle om sine opplevelser i storsalen i Kimen.

– Fredag 5. juli kl. 10.00 slippes billettene til DNB Northug Show i Kimen tirsdag 13. august kl. 18.00, sier banksjef personmarked i DNB, Marcus Mauseth Trønsdal.

– Billettene koster kun 100 kroner, og det er anledning til å kjøpe opp til fire billetter pr. person. Billetter kan bestilles på hjemmesida til Kimen kulturhus. DNB Northug Show er en del av Byfest Stjørdal der DNB på nytt engasjer seg sterkt tirsdag 13. august med forskjellige aktiviteter, sier Trønsdal.

DNB Næringslivsdag

Dagen starter med DNB Næringslivsdag i Kimen. Her legges det opp til en spennende formiddag med ettertraktede foredragsholdere.

– Ved siden av lokale størrelser som ordfører Ivar Vigdenes, leder i komite plan Rolf Charles Berg og lufthavndirektør Marit Stigen vil deltakerne oppleve andre friske innslag, forteller Ruth Karin Sørlie og Jon-Roar Langørgen i DNB bedriftsmarked.

– Hege Bongard deler erfaringer fra Fredrikstad som er kåret til landets mest attraktive by. Markedssjef Björn Broström i Skistar Åre forteller om deres posisjon i et tøft internasjonalt destinasjonsmarked. Administrerende direktør Gro Boge i DNB Næringseiendom vil snakke om bærekraftige og levende sentrumsmiljøer. Vi er også svært glade for å ha med oss Arild Holten som er daglig leder i Dolphin Eiendom; en betydelig investor i eiendomsmarkedet på Stjørdal som er opptatt av å bidra til at byen får en bærekraftig utvikling, sier Jon-Roar Langørgen og Ruth Karin Sørlie.

Barnas Dag

– Barna har hatt en sentral rolle når stjørdalingene vil lage festlige arrangement helt siden den første Stjørdalsdagene fra 1960. Det vil DNB bidra til med vår egen utgave av «Barnas Dag» som foregår i Kimenparken kl. 10-15. Det skjer parallelt med Halsen Skolekorps sin markering på torget. Dette blir årets store barnedag i Stjørdal sentrum, sier banksjef Marcus Mauseth Trønsdal som kan lokke med alt fra hinderløype, fotoboks og buttonverksted til mye mer. Tema er «dekk» og dinosaurer som vil preget hinderløypa.

– I samarbeid med Halsen Skolekorps legger vi opp til at alle barn skal finne sitt tilbud i sentrum av Stjørdal denne dagen, sier banksjefen.

DNB Northug Show

– Arne Hjeltnes er vert når vi inviterer til DNB Northug Show tirsdag 13. august kl. 18.00 i storsalen i Kimen. Dette har vært en krevende oppgave å sy sammen, men vi har ikke gitt oss. Derfor er vi glade for å lykkes med å tilby årets eneste utgave av DNB Northug Show. Dette er et arrangement eksklusivt og spesiallaget i DNB-regi kun for Stjørdal akkurat denne dagen.

– Hva vil showet inneholde?

– Even, Tomas og Petter Northug! De vil fortelle om sine opplevelser rundt tidenes skikarriere. Publikum kan glede seg til et humørfylt møte med brødrene Northug i fri dressur. Vi får høre inspirerende historier fra oppveksten, konkurranser og rivalisering gjennom mange år i skisporet med hjemgården i Mosvik som utgangspunkt, sier Marcus Mauseth Trønsdal og viser fram et videoinnslag med Petter Northug: – Vi lover mye artig og moro denne dagen, sier Petter Northug.

– Hvorfor engasjerer DNB Stjørdal seg så sterkt i Byfesten?

– DNB vil være en betydelig aktør i Stjørdal som kjenner et ansvar for å gi hele Værnesregionen et godt tilbud både på faglig, sosialt og kulturelt innhold. En av våre hovedpilarer er samfunnsansvar. Dette er et godt tiltak i denne sammenheng som vi er stolte av. Det håper vi både innbyggere og næringslivet i hele Værnesregionen setter pris på, sier Ruth Karin Sørlie og Jon Roar Langørgen i DNB Bedriftsmarked.

Les forrige sak:
TYDELIG RESPONS: Asbjørn Løksa i Selbuhus gleder seg over at markedet responderer på profilendringen til boligbyggeren. (Foto: Privat)
Husfabrikk ansetter ti nye

- Nå selger vi en drøm og ikke bare et hus

Close