6 °C Stjørdal, NO
16/10/2018

Snøplogen måtte på jobb

Vinteren kom fort og tidlig

Kong Vinter har kommet til strøk litt opp i høyden. Slik så det ut i Tydal sentrum mandag formiddag. (Foto: Tydal kommune) Kong Vinter har kommet til strøk litt opp i høyden. Slik så det ut i Tydal sentrum mandag formiddag. (Foto: Tydal kommune)

Sist oppdatert

Det er hvitt og snø i høyereliggende strøk og det blir ikke akkurat varme dager denne uka.

På bildet ser du hvordan det så ut i Tydal i formiddag. Etter at snøplogen har kjørt et par turer er fylkesveg 705 bar, men det er snø på sidevegene og det snør tett fortsatt, rapporteres det fra Tydal kommunes servicetorg.

Dette bildet er tatt i Tydal i dag, 24. september. (Foto: Bodil Løvås)
Dette bildet er tatt i Tydal i dag, 24. september. (Foto: Bodil Løvås)

Det er fortsatt september og en tidlig høstmåned, men vinteren kom virkelig som julekvelden på den berømte fruen i år. I løpet av helga ble det både snø og vinterføre når man beveger seg noen hundre meter over havet. Tar du en kikk på værmeldingene er det også lite sommerlig trøst å få. Tydal ligger an til å få nedbør hver dag resten av uka og temperaturer fra fire til sju grader.

Nede vet havet, i Stjørdal, blir det jevnt over en grad eller to varmere, men enda mer nedbør.

 

Les forrige sak:
Over 4.000 var til stede under Eventyrstien i fjor. Torsdag skulle det bli ny suksess i Monsberga, men dette må avlyses på grunn av dårlig vær. (Arkivfoto: Kjell Arnfinn Aune)
Eventyrstien blir avlyst

Været stopper gigantarrangementet i Monsberga

Close