11 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Snublet i opprykkskampen

MÅ VINNE OG HÅPE PÅ HJELP: Tom Rune Hønnås (t.h.) og Stjørdals-Blink tapte 0-1 mot Tynset lørdag, og er avhengig av å slå Robert Vikestad og Charlottenlund samt håpe Buvik slår Tiller i siste serierunde for å ha noen som helst mulighet på opprykk.

 

Foran siste serierunde neste helg ligger nemlig Blink tre poeng bak opprykksplassen, ettersom Tiller slo Byåsen 2 3-0 borte. I tillegg til poengene har Tiller også tre plussmål å gå på. Det betyr at Stjørdals-Blink må slå Charlottenlund med forholdsvis god margin hjemme, og samtidig håpe at Tiller snubler i sin kamp mot Buvik.

 

Senket av Flatgård

Med seier mot Tynset ville mye vært i Blinks egne hender foran serieavslutningen, og Roar Vikvang hadde mange spillere disponible til den vanskelige bortekampen på Nytrømoen. Mats Lillebo var syk og holdt seg hjemme, men ellers var det friske og tente spillere som dro til Tynset. Med som støtte hadde de mellom 70 og 80 trofaste tilskuere, som hadde reist de drøyt 20 milene sørover for å heie fram laget.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Stjørdals-Blink åpnet bra og hadde muligheter til å ta ledelsen, men etter 20 minutter kom kampens eneste mål. Etter et hjørnespark var det Georg Flatgård som sendte Tynset i ledelsen med 1-0. Flatgård hadde ytterligere en ball i mål kort tid etter, men denne scoringen ble annullert. Tynset hadde vært best før pause og det var lite å si på at de ledet 1-0 da lagene gikk i garderoben.

 

Siste serierunde lørdag kl. 15

Etter hvilen presset Stjørdals-Blink på for scoring, og Nedzad Sisic var nærmest med en heading som gikk rett på Tynset-keeper Emil Fiskvik. Mot slutten prøvde Blink å flytte opp en ekstra mann i angrep, men de rødes forsvar ryddet unna det som kom. De helt store sjansene ble ikke skapt, og dermed ebbet kampen ut med hjemmeseier 1-0.

 

0-1 mot Tynset gjør altså at Stjørdals-Blink er avhengig av hjelp fra Buvik, som ikke er noen enkel motstander. De imponerte stort med storseier 7-0 hjemme mot Orkla lørdag, og det er derfor ikke utenkelig at Buvik også kan stikke kjepper i hjulene for Tiller. Men først og fremst må Stjørdals-Blink tenke på seg selv og slå Charlottenlund hjemme. Charlottenlund kjemper for å unngå nedrykk, og knuste KIL/Hemne hele 9-2 hjemme i helga.

 

 

Les forrige sak:
F.v Lena Flaten synes det er moro å være tilbake på Stjørdal og lære bort matlaging av sopp og ville vekster. Ida Michelle Kjelvik er kommet godt i gang med å lage mjødurtdrikke. En styrkende og helsebringende drikk som er god både varm og kald.
Søke gammelt – skape nytt

  Liantunet i Trondheim er en del av prosjektet og de […]

Close