8 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Søker Blues-frivillige

 

Arbeidet med Blues In Hell 2011 er i for lengst igang for Kjell Inge Brovoll. Årets festival vil i sin helhet bli arrangert på Hell Stasjon og i Værnes kirke 1 – 4 september. Nylig ble Blues In Hell kåret til nest beste europeiske innomhus festival. Brovoll makter naturlig nok ikke å stå for gjennomføring av festivalen alene. Han jakter nå frivillige.

 

Arbeidsoppgavene er mange. Vakt & Sikkerhet-gruppen har ansvaret for vakttjeneste på festival området, ved festivalhotellet Rica Hell Hotel og ved scenene. Billettselgerne har ansvaret for billettsalg og kontroll ved inngang til festivalarena og i Værnes kirke. Salgsgruppa har ansvar for salg av festival effekter og CD’s fra festivalartistene.Renhold og ryddegjengen er der for rydding på festival området, samt sørge for at toalettene til en hver tid er rene og pene.

Coop Storlien artikkelnivå

Serveringsgjengen er sentrale som serverings –  og tilberedningshjelp for mat til frivillige og artister under festivalen, mens den tekniske gruppa håndterer rigg, lyd og lys. Sterke personer er ekstra attraktive. Det store Magic Mirror-teltet skal bådeopp og ned raskest mulig.

Kjell Inge Brovoll – her sammen med John Sebastian under 2009-utgaven av Blues In Hell – jakter flere frivillige til årets festival.

 

Transportsgruppa sørger for å frakte  artistene som skal opptre under festivalen. Gruppa disponerer diverse biler i ulike størrelser.Artistvertene er festivalens kontakt- og servicepersoner opp mot artister. Distribusjonsgruppa har ansvaret for at alle program og plakater kommer ut og opp i forkant av festivalen.

Festivalkontoret trenger også flittige hender. De tar seg av av publikumshenvendelser samt distribusjon og salg av effekter før og under festivalen. Sponsorvertene er der for samarbeidspartnere og sponsorer før og under arrangementet som for øvrig i år som i 2010 er tildelt 100 000 kroner i støtte fra Norsk Kulturråd.

Les forrige sak:
Moteshow på Hell

    Torsdag kveld inntar dattera til Alice Cooper Hell stasjon. […]

Close