-3 °C Stjørdal, NO
26/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Bank på talentjakt

– Viktig å heie på ungdommen som virkelig rammes av koronapandemien

– Det er viktig for regionen vår å ha unge talent som viser vei og inspirerer andre, sier banksjef Lill Bente Totland i pressemeldingen.

Sparebank 1 SMN etterlyser unge talenter mellom 18 og 30 til å søke på talentstipendet.

Dette er et tilbud for unge mellom 18 og 30 som har et talent de ønsker å vise fram. Kategoriene er idrett, kultur og gründerskap samt åpen klasse for andre typer talent.

Banksjef Lill Bente Totland mener det er ekstra viktig å heie på ungdommen, som virkelig rammes av koronapandemiens konsekvenser. Hun utdyper at målet med stipendet er å løfte frem, utvikle og inspirere ungt talent i Midt-Norge, slik at de lettere kan nå sine mål.

– Koronasituasjonen er krevende for de unge, og det er viktig for regionen vår å ha unge talent som viser vei og inspirerer andre. Samtidig vet vi at det er utfordrende å forfølge sine drømmer når verden står midt i en pandemi. Med SpareBank 1 SMN Talentstipend ønsker vi å være heiagjeng for noen av dem som våger å satse, skriver Totland, i en pressemelding.

Søknadsfristen er 1. februar og banken oppfordrer unge talenter fra Værnesregionen til å søke.

– Vi pleier å motta flere hundre søknader til dette populære stipendet. Vi håper selvsagt at vi kan få være med og realisere noen drømmer for ungdommer her fra området vårt, sier Totland.

Lokalområdet har de siste årene hatt flere talenter som har fått prisen: Torsten Fosmo (Malvik) i 2017, Jan Thomas Jensen (Malvik) og Markus Fossland (Stjørdal) i 2018, Ola Volden Lauvås (Stjørdal), Hans Kristian Røstad (Meråker) i 2019 og Ane Bye Farstad (Malvik) og Oda Fredriksen (Stjørdal) i 2020.

Les forrige sak:
Semitrailer sperret E6

Det pågår dirigering på stedet

Close