10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Sol og aktivitet fylte parken i sommerværet: – Det er moro for ungene

Det var godt vær og god stemning i parken lørdag ettermiddag

I kjernen av parken, rett ved siden av vannet kunne man finne denne familien på fire. F.v.: Malin Westberg, Jonas Aleksander Westberg Forfot (2), Wilhelm Forfot og Alexander Westberg Forfot (5).

Lørdagen brakte gode temperaturer og fint vær, og naturligvis førte det til at mange tok turen ut i solskinnsværet.

I Stjørdal sentrum var Kimenparken fylt opp av barnefamilier som ville nyte finværet. Blant de kunne man finne Wilhelm Forfot og Malin Westberg, som hadde med seg barna Alexander (5) og Jonas Aleksander (2). I 14-tiden kunne de opplyse at de allerede hadde vært der noen timer.

– Det er moro for ungene, og vi vet at en av de er veldig glad i vann. Det er også nærme butikken i tilfelle noen blir tørst, sier Forfot mens han og Westberg nyter solen.

Begge foreldrene var enig i at det var godt med et avbrekk, og at de kunne sitte og slappe av mens de følger med på barna fra benken.

Fast valg

Parken er det faste valget for familien, og i det vi snakker med foreldrene kan man finne Alexander balanserende på et lekerør, mens Jonas Aleksander leter etter pinner. Kort tid etterpå kommer minstemann løpende tilbake til foreldrene for å vise frem de to pinnene han fant.

– Blir det noe mye soling på dere mens barna leker seg?

– Det blir litt, men plutselig må man opp og hoppe og løpe etter ungene, sier Forfot.

– Tenker dere å være her lenge?

– Det spørs på hvor lenge det tar før han eldste begynner å kjede seg. Han fant en aktivitet nå, så kan hende det fort blir en time eller to til. I morgen blir det langtur og da blir det ikke noe mye ute, så vi får prøve å få ut energien i dag, sier Forfot.

På en benk ved enden av parken kunne man finne hele familien samlet. F.v.: Birk Fure Lilleheim (9), Brage Fure Lilleheim (6), Siri Merete Fure og Stina Fure Elverum.
Tok turen fra Vestlandet

På et av hjørnene til parken kunne man finne Siri Merete Fure, sammen med barna Birk Fure Lilleheim (9) og Brage Fure Lilleheim (6). De hadde tatt turen oppover fra Stryn for å besøke familie, og ble anbefalt å ta turen innom parken.

– Det var vel egentlig fordi tante Kristina visste om parken. Hun visste det var gøye leker for barn her, så derfor tok vi turen hit, sier Fure.

Barna hadde allerede rukket å prøve ut noen av lekene før vi kom bort til dem.

– Jeg har testet trampoline og reia, men ikke testet klatregreiene. Den skal jeg teste etterpå, sier Birk.

– Hva er favoritten så langt?

– Trampolinen.

Sammen med resten av familien hadde de planlagt å være der en stund til.

Les forrige sak:
Tre Små Kinesere kommer til festivalen.
Alt klart for festival: – Den fremstår i en ny drakt

På programmet står blant andre Tre Små Kinesere

Close