15 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

Sola og varmen nekter å gi seg

Temperaturer opp mot 30 grader også til uka

Det blir mange flere dager med bademuligheter for disse badenymfene og alle andre også til uka. (Foto: Kjell Arnfinn Aune) Det blir mange flere dager med bademuligheter for disse badenymfene og alle andre også til uka. (Foto: Kjell Arnfinn Aune)

Det er flere tropedager på gang også til uka.

Sol- og varmeelskere opplever en aldeles fantastisk sommer. For andre er det mer enn varmt nok, og for de som lever av avlingene sine er det både mer enn varmt nok og tørt nok. Men foreløpig ser det ut som det varme og tørre været bare skal fortsette og fortsette.

Kommende uke byr stort sett på lettskyet vær, masse sol og temperaturer langt opp på 20-tallet. Ja, sågar ser det ut som vi kan nå 30-tallet igjen på fredag.

Værvarselet fra yr.no de kommende ni dagene inneholder noen få millimeter nedbør natt til torsdag.

Les forrige sak:
Laget heter Hell Robotics og utgjør landslaget som skal konkurrere i Mexico City nå i august. Marius Rülcker Brekken, Even Veie og Stian Nakken på bildet har med på laget Knut Steffenrem og Signe Ferner Kjøpsnes. De reiser sammen med sine mentorer Roar Brekken og Stig Kjøpsnes til Mexico City 12.august som eneste norske lag i konkurransen First Global.
På landslaget i robotkonstruksjon

Ole Vig-elever skal representere Norge i Mexico

Close