16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Solgte øl fem minutter for sent

Skjenkekontrollørene var vitner – nå får Bowlinghallen fire prikker

Bowlinghallen solgte øl fem minutter for sent. Nå får de prikker for overtredelsen. Bowlinghallen solgte øl fem minutter for sent. Nå får de prikker for overtredelsen.

Mens skjenkekontrollører var på stedet solgte Bowlinghallen øl til en gjest fem minutter etter skjenketiden gikk ut.

Skjenkekontrollørene satt ved disken da en gjest ønsket å kjøpe en øl i Bowlinghallen. Da var klokka fem minutter over midnatt og skjenketiden gikk ut ved midnatt. Ettersom ansvarshavende på stedet solgte den ølen får de nå fire prikker på «skjenkerullebladet» sitt.

– Kontrollører så at ansvarshavende gikk bort til gjesten, for så å gå til kjøleskap og hente en Ginger Joe, gi den til gjesten og motta betaling. Kontrollører sjekket umiddelbart klokken og så at klokken var 00.05 da transaksjonen ble gjennomført. Da bevillingen begrenser skjenketiden til 24.00 var dette et brudd på skjenketiden, skriver Securitas i sin rapport til Stjørdal kommune.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Nå har rådmannen foreslått at Bowlinghallen får fire prikker for denne overtredelsen. Dersom summen av prikker i løpet av en periode på to år kommer opp i tolv, kan bevillingen inndras i 1 uke.

Bowlinghallen har hatt en frist på to uker fra mottatt forhåndsvarsel til å komme med uttalelser til kommunen, men det har de ikke gjort.

 

Les forrige sak:
Skatval Hornmusikklag er i full gang med øvelsene før årets sommerkonsert på Steinvikholmen.
Spiller opp til slottskonsert

Har med seg tre velkjente solister

Close