7 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

Solid Skatvalsrevy

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Den 41. Skatvalsrevyen bekreftet at revygjengen på Skatval har gjort solide forberedelser. Årets revy holdt som vanlig god standard. For å gjennomføre en slik forestilling var 38 personer i aksjon. I tillegg deltok mange som servitører. En dugnadsinnsats det står respekt av.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

En revyforestilling der det skal leveres solide prestasjoner, må selvsagt ha aktører på scenen som gjør jobben godt. Dette krever en stab av aktører som sørger for kostymer, lyd, lys og ikke minst må det være flinke tekstforfattere. Under forestillingen lørdag var det tydelig at dette var på plass og sørget for at det ble en forestilling som ble godt mottatt av publikum.

Prestasjoner
Denne gang var det færre som opptrådte på scenen. Åtte personer var plukket ut til å motta instrukser fra instruktør Håvard Flatmo. For instruktøren er det bedre å jobbe med færre aktører. Derfor var forstillingen gjennomgående av bedre kvalitet.  Nå må nok Skatvalsrevyen sørge for en rekruttering av yngre som kan være med på å sørge for at revyen får en god kontinuitet. Det finnes unge som står parat til å hoppe inn på scenen.

Skal en plukke ut noen av innslagene, er det grunn til å nevne ”Kongen av Facebook”. Parodien på vår monark hadde mange gode poenger. Særlig at han lyktes med å slette Ari. Også mannen med ljåen og Tor med hammeren var utrolig gode innslag. Vi merket oss aktørene som framførte sangnumre. Det er tydelig framgang på dette punktet. Trond Grandalsmo og Ida Renå ,hadde flotte og krevende innslag. Terje Stamnes og Rolf Fiskvik trenger neppe noen nye superlativer. Som vanlig gjorde de sine saker på en overbevisende måte. Vi kan ikke unngå å nevne Monica Bakken. Hennes innsats ligger på et høyt nivå.

Vi er kjent med at det fortsatt er noen billetter å få kjøpt. For de som vil ha noen trivelige opplevelser vil vi anbefale å sikre seg disse. Skatvalsrevyen leverer sine varer som vanlig.

Avslutningsvis må vi nevne at 50.000 kroner av fjorårets overskudd er gitt til Skatval samfunnshus, mens ordfører Elverum overrakte blomster!

 

Les forrige sak:
Flott orkestermusikk i Lokstallen

  Sammen med unge og eldre musikere i Nord-Trøndelag Kammerorkester inviterte […]

Close