2 °C Stjordal, NO
16/02/2020

Sollihaug blir i Blink

Skriver under ny kontrakt denne uka

Kantspiller Jørgen Sollihaug har bestemt seg for å fortsette fotballkarrieren i Stjørdals-Blink. Kantspiller Jørgen Sollihaug har bestemt seg for å fortsette fotballkarrieren i Stjørdals-Blink.
Hellsenteret140220Mobil

Han har vært ønsket av både Egersund og Levanger. Nå har Jørgen Sollihaug bestemt seg for å bli i Stjørdals-Blink.

– Jeg har alle kompisene mine i Blink, og det er den viktigste grunnen til at det blir Blink videre, sier Jørgen Sollihaug (26). Den hurtige kantspilleren har vært i tenkeboksen, men falt ned på beslutningen i helgen. Det var Trønder-Avisa som først omtalte denne saken.

Midt i fjorårssesongen var både Sollihaug og rekkekamerat Sondre Stokke ønsket den hardtsatsende divisjonskollegaen Egersund, men valgte å takke nei. Denne uka skulle Jørgen Sollihaug etter planen trene med Levanger FK, men det har han nå droppet.

Snekker’n Boligmesse

– Hvorfor valgte du Blink framfor Levanger?

– Kompisene mine er viktige. Stjørdals-Blink har utfordringer som klubb, men takket være sportslig leder Håvard Fuglem og en del frivillige i klubben så får de det til å gå rundt, og det virker som Håvard får bygd et bra lag i år også. Levanger får sikkert også et bra lag, men pr. nå ser det litt usikkert ut. Og i tillegg måtte jeg brukt to timer i bil hver dag, sier Jørgen Sollihaug.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Bilfører innrømmet narkobruk

Mann stoppet på E14

Close