11 °C Stjørdal, NO
20/09/2020

Sommertråkk i perfekte omgivelser søndag

Ti gårder langs Route 26 åpner hus og fjøs og tun

KLARE FOR SOMMERTRÅKK: Det blir fullt av aktivitet på sørsida av elva kommende søndag med et nytt sommertråkk. Her er fra venstre: Marit Lianes, Karoline Storflor, Monica Strømberg, Siri Ekholm, Solvår Reinsberg og Grete Sørebø. Ordfører Ivar Vigdenes og Irma Øfsti har inntatt sykkelen.

Søndag er det for sjuende gang klart for «Sommertråkk» langs Route 26 på sørsiden av Stjørdalselva.

Ti bedrifter holder åpent og tilbyr ulike gårdsopplevelser. Arrangementet foregår fra klokka 11 til 16. Fargerike sykler ved innkjørslene til de åpne gårdene inviterer gjestene inn. Sommertråkk samler stadig flere besøkende,og dette er også et tiltak som i tillegg til Stjørdal og omegn også har vakt en viss interesse i Trondheim.

Eidum gård tjuvstarter med frokost fra klokka 10 på søndag. Ellers blir det en rekke andre aktiviteter; alt fra gratis laksefiske og laksetema på Ersgard, loppemarked, utstilling og salg av håndverksprodukter, salg av grillmat, kunstutstillinger, barneriding, hopp i høyet og traktorsafari med mating av kyr.

Selvsagt blir det også anledning til å hilse på dyr, mens både Fantasigården og Ersgard har middagsservering. Det er også melking av ku og salg av lokalmat. Dagen avsluttes med omvisning i gårdsmuseet på Øfsti Mellom klokka 16. Kaffe selges og nytes langs hele Route 26.

 

Les forrige sak:
Kraftige flammer da en låve sto i full fyr på Storvallen. (Foto: Sissel Johansen Doh)
Låve brant ned på Storlien

Brannvesenet driver med etterslukking

Close