18 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Søppelet flyter

«Vanlig» søppel hensatt utenfor klær-, glass- og metallcontainerne

Søppel er satt igjen utenfor containere som tar imot glass og containere ved Ole Vig videregående skole. (Foto: s-n.no-tipser) Søppel er satt igjen utenfor containere som tar imot glass og containere ved Ole Vig videregående skole. (Foto: s-n.no-tipser)

– Tankeløs oppførsel. Det slår en tipser fast om søppelet som flyter ved containerne ved Ole Vig videregående skole.

Som bildet viser er det gjensatt masse vanlig søppel utenfor containerne som er plassert ut for å ta imot klær, glass og metall. Når vanlig husholdningssøppel hensettes som det er gjort i dette tilfellet er det også et eldorado for fugler, så i løpet av helga har kråker, måser og sikkert også andre fugler sørget for at plast og annet søppel er spredt utover området.

Les forrige sak:
Denne gjengen fra Stjørdal Menighets barnehage er innom Halsen sykeheim og synger med jevne mellomrom. Sangerne er Magnus Lingjerdet (fra venstre), Elias Huse, Christoffer Cao Ho (bak), Emma Nilsen, Martin Andre Husby (bak), Lyder Bremseth, Lars Erik Kongshaug og Ruweyda Abdiwahab (bak). De store på bildet er livsgledekonsulent Karin Knutsen (til venstre) og avdelingsleder ved Halsen sykeheim, Monika Renå Rønsåsbjørg.
Skal lage glade hverdager på sykehjemmet

Halsen sykeheim skal bli et livsglede-sykehjem. Beboerne skal få  flest mulig […]

Close