8 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

Ligger an til brakvalg

Fersk meningsmåling viser at Sp-bølgen i Stjørdal bare vokser og vokser

Dette bildet av ordfører Ivar Vigdenes ble tatt i forbindelse med Stjørdals-Nytt sin meningsmåling i april. Da smilte ordføreren bredt over tallene som han og Senterpartiet fikk. Nå har han grunn til å smile enda litt bredere i følge en fersk måling gjennomført for Trønder-Avisa. Dette bildet av ordfører Ivar Vigdenes ble tatt i forbindelse med Stjørdals-Nytt sin meningsmåling i april. Da smilte ordføreren bredt over tallene som han og Senterpartiet fikk. Nå har han grunn til å smile enda litt bredere i følge en fersk måling gjennomført for Trønder-Avisa.

Det skapte store reaksjoner da Stjørdals-Nytt i april i år presenterte en meningsmåling som viste at Senterpartiet hadde større oppslutning enn Arbeiderpartiet i Stjørdal. I dag kom det ferske tall fra en meningsmåling som Sentio har gjort for Trønder-Avisa, og resultatene derfra viser at Senterparti-boomen bare fortsetter.

LES OGSÅ: Nå er hans parti størst i Stjørdal

I april-målingen som vi presenterte her på s-n.no fikk Senterpartiet en oppslutning på 32,5 prosent. I den rykende ferske målingen for Trønder-Avisa får Senterpartiet hele 35,1 prosent oppslutning. Parallelt som at Senterpartiet fosser fram, synker Arbeiderpartiet. På Stjørdals-Nytt sin måling i april fikk partiet 32,2 prosent oppslutning, mens de i den ferskeste målingen får 27,7 prosent.

LES OGSÅ: Vår mening: «Jo Ivar, dette er Ivar-effekten»

Utover de to store partiene som i følge målingene går hver sin vei, dokumenteres utviklingen fra april-målingen i Stjørdals-Nytt i dagens ferske måling fra Trønder-Avisa. Høyre har en liten tilbakegang mellom de to målingene, mens Fremskrittspartiet ligger og kaver rundt 4 prosent oppslutning, mens Rødt fortsetter å vokse. I vår måling i april oppnådde de 4,1 prosent, mens de i dag i Trønder-Avisa får 6,3 prosent.

Ellers brenner det et blått lys for Kristelig Folkeparti som i følge dagens meningsmåling kan havne utenfor kommunestyret.

 

Les forrige sak:
Espen Askeladd, eller Vebjørn Enger som han egentlig heter, kommer til Kimen kino lørdag. (Foto: Maipo Film / Nordisk Film AS)
Askeladden kommer til sin egen premiere

Festvisning i Kimen på lørdag

Close