3 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Spar gjør idrettslaget sterkere

|| Avtroppende styreleder i Hegra IL, Rolf Einar Pedersen (t.v.) og butikksjef Gunnar Wergeland ved Spar Hegra er enige om at de har fått til en god sponsoravtale.||

– Dette er bare vinn-vinn for både oss og Hegra IL, sier butikksjef Gunnar Wergeland ved Spar Hegra.

Hegras dagligvarebutikk, Spar, har inngått en tre-årig avtale som en av hovedsponsorene til idrettslaget i bygda.

– Vi i Spar Hegra er glade for å ha blitt en av hovedsponsorene til Hegra IL. Vi har som policy å støtte opp det lokale, og gjerne gjennom langsiktige avtaler. Dette er absolutt vinn-vinn for begge parter, sier Gunnar Wergeland.

Imponert over dugnadsånden

Butikksjefen tok et godt håndtrykk med idrettslagets avtroppende leder Rolf Einar Pedersen da den tre-årige sponsoravtalen var signert. At dagligvarebutikken nå stiller seg i ryggen på Hegra Idrettslag var et åpenbart valg.

– Det ble naturlig for oss å gå inn som en av hovedsponsorene til Hegra IL. Det legges ned et imponerende antall dugnadstimer blant frivillige foresatte og utøverne står virkelig på. Det er bare å se på hva idrettslaget har fått til de seneste årene med Hegra Sparebank Arena med nyoppusset klubbhus og kunstgressbanen ved ungdomsskolen. Det er en helt fantastisk dugnadsånd i bygda her, sier Wergeland, som skryter stort av bygda og idrettslaget.

Gjør hverandre sterkere

Nå skal Spar Hegra bidra inn i idrettslaget og idrettslaget skal gjøre Spar-butikken sterkere. At dagligvarebutikken bidrar i lokalmiljøet er ikke noe nytt, men nå er det i mer «ordnede» former.

– Vi har i mange år støttet opp lag og foreninger lokalt, men denne avtalen skal bidra til litt mer struktur og ryddighet for begge parter, og en slik avtale forplikter begge veier. Vi skal i fellesskap forhåpentligvis gjøre Hegra enda mer synlig på kartet. Det blir stadig viktigere å støtte opp også den lokale dagligvarebutikken framover i den tøffe konkurransen som er. Derfor er det selvsagt en del av avtalen at idrettslaget bruker oss ved innkjøp til ulike arrangement, sier Gunnar Wergeland.

Les forrige sak:
||
Solgte for nesten 150.000 første timen

Noen minutter før klokka 8 hadde nye G-Sport solgt sportsvarer for […]

Close