14 °C Stjørdal, NO
15/07/2020

Sparker i gang andelsrulling

Andelssjef Pål Wostryck og daglig leder i Stjørdals-Blink fotball Odd Egil Wangberg, fisker etter flere andelshavere i ny bane på gamle travbanen. Nå ruller andelssalget for ny bane og da gjelder det å støtte opp alle som utfordres eller bidrar på eget initiativ. Gå inn på post@blinkfotball.no konto: 44 35 06 86 0 69. Merk med navn, adresse og antall andeler.


Andelsrullinga har begynt å rulle godt men trenger flere dytt fremover. Det sier Pål og Odd Egil som nå klør i fingrene etter å starte opparbeidelsen av ny fotballbane i kunstgress. Det skal gjøres denne høsten i Sandskogan. En fotballbane som klubben Stjørdals-Blink i gammel ånd siden Blinkbanen i sentrum ble lagets bane året 1917, ti år etter stiftelsen av IL Blink har vært sårt ønsket. Lagets brakker er allerede på plass vest for den nye banen, og store investeringer venter Stjørdals-Blink fotball i månedene som kommer. Da trengs bred støtte fra grasrota og lagets støttespillere.  

 

Bygger bane til 6 millioner kroner
Andelsrullingen som nå rulles i gang skal etter målsetningen til klubbledelsen innbringe rundt en million kroner. Det tilsvarer en sjettedel av kostnadene med kunstgressbanen som også er planlagt komplettert med tribuneanlegg, men det senere i prosessen.
De som betaler inn sin andel oppfordres til å utfordre tre andre. Gå inn på post@blinkfotball.no legg inn eget navn og adresse og utfordre andre. Dette blir også kunngjort videre i lokalpresse, sier Pål Wostryck og fisker nye andeler som en gimmick til fotografen ute på travbanen. Blink fotball utfordrer nå også sine spillere til å selge andeler. Den personen som innen 1.desember har solgt flest andeler vinner et gavekort på MX-sport Stjørdal til en verdi av 3 500 kroner. Andelsrullingen har startet opp for å realisere kunstgressbanen og stadig flere oppfordres til å bli med.
Nå surfer vi en stund på seieren til guttelaget som vant 7 er fotball i Norway Cup, en kjempebra prestasjon, sier Odd Egil Wangberg og skryter av Preben Korstad og den øvrige trenerstaben som Stjørdals-Blink for tiden har. Stjørdals-Blink har godt grep om rekrutteringen som vil styrkes med en ny bane på plass.  

 

Vil tjene laget i lang tid
Dette blir en bane som vil bli veldig mye brukt. Vi har spillere i mange årsklasser i tillegg til hovedlaget. Snart er kostbar leie av andre baner historie. Støtt opp med kjøp av andeler i en viktig tid for 100-åringen Stjørdals-Blink, avslutter Pål og Odd Egil. Kunngjøring om oppfordringer i andelsrullen blir også å finne i avisa Stjørdals-Nytt fremover.

 

 


Les forrige sak:
Idag klokka 10.00 er det nyåpning av butikken Mia s i Peders hus og Kjøpmannsgata 39, der også Berit Vikan har sitt blomsterutsalg i Amdals Hage. Karianne og Gunn ønsker velkommen til ny butikk.
Mia´s til Peders Hus

  Mia´s har 31. august i år fem års jubileum i […]

Close