11 °C Stjørdal, NO
13/08/2020

Sparket i gang storcup med seier

Send oss tekst og bilde(r) av ditt favorittlag i Storsjöcupen 🙂

Stjørdals-Blink-spillerne Jones Hamadeh (fremst) og Samsoni Samweli og resten av gutter 13-laget fikk en bra start på årets cup. (Foto: Jørn Konradsen) Stjørdals-Blink-spillerne Jones Hamadeh (fremst) og Samsoni Samweli og resten av gutter 13-laget fikk en bra start på årets cup. (Foto: Jørn Konradsen)

Den svorske fotballfesten Storsjöcupen i Östersund startet grytidlig tirsdag. En lang rekke lag fra Værnesregionen deltar under cupen som har blitt den store happeningen for fotballspillere opp til og med 16-årsklassen.

Send oss tekst og bilde(r) om ditt favorittlag i cupen! Send til e-post: tips@s-n.no

Alle «våre» lag har vært i aksjon gjennom tirsdagen og samtlige resultater finner du på cupens hjemmeside.

Blant de som fikk en hyggelig innledning på cupen var Stjørdals-Blinks gutter 13-lag som du ser på bildet. De vant sin første kamp 2-1 mot Grong/Overhalla, og spillerne var til og med så heldig at de fikk et gløtt av sol under kampen som ble spilt i Brunflo.

Totalt deltar 500 lag, det spilles 1.305 kamper på 32 ulike baner og arrangørene regner med cirka 23.000 besøkende til Storsjöcupen.

 

Les forrige sak:
MUSEUMSBRØDRE: Brødrene Jørgen (t.v), Joakim (t.h.) og Preben Korstad har sammen med Håkon Beistad ansvaret for driften av Hegra museum i sommer. (Arkivfoto: Kjell Arnfinn Aune)
Starter museumssommer i bronsealderen

Metalldetektorbrødrene skal skape fart i museum i sommer

Close