12 °C Stjørdal, NO
06/07/2020

«Spårtsklubben»-gjengen fikk streve med Anton

Knalldag for superkjendishunden som ble fristet med masse godbiter

LA SEG GODT TIL: Anton var ikke vanskelig å få til å legge seg ned på Tynset torg. Litt verre var det da trioen Jon Martin Henriksen (fra venstre), Mats Hansen og Erik Follestad fra «Spårtsklubben» skulle få han inn i bilen. (Foto: Privat)

Superkjendis-hunden Anton fra Stjørdal blir om mulig enda mer kjendis snart. Og det blir han sammen med den populære gjengen fra «Spårtsklubben» i VG-TV.

– Det var Monica det her vet du. Hun sendte en melding til «Spårtsklubben» og ville utfordre dem til å få Anton inn i bil. Det er som kjent ikke så enkelt bestandig, sier Fredrik Holmen og flirer. Monica er samboer og «Anton-mamma» Monica Sagen.

Dermed møttes Anton og trioen Jon Martin Henriksen, Erik Follestad og Mats Hansen omtrent midtveis mellom Stjørdal og Oslo fredag. Torget i Tynset var visst et helt passe innspillingssted.

– Enkelte fra «Spårtsklubben» var ganske godt forberedt, mens andre var helt uforberedt, sier Fredrik Holmen, som imidlertid kan fortelle om en storfornøyd Anton.

– Guttene fra «Spårtsklubben» fikk prøve alle de triksene de ville, og Anton satte særlig stor pris på alle godbitene han fikk. Det vanket både pølse, leverpostei og kylling, så det ble en fin dag for Anton, sier Fredrik Holmen.

Snart ser du sikkert både han og matmor Monica og selveste Anton på en episode på VG-TV.

Les forrige sak:
Nå åpner kommunen noen av idrettsanleggene

Tillater organisert aktivitet i fire timer tre dager i uka

Close