10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Specsavers Stjørdal utvider

|| ||

I dag kan butikken skryte av over 15 000 kunder og mer enn 27 000 solgte briller på få år.

Den snart fem år gamle butikken har blitt godt brukt, og det har satt sine spor. Butikksjefene velger derfor å pusse opp til en lysere og penere layout, men også utvide med 60 kvadratmeter.

Utvidelsen var nødvendig for å møte den økende etterspørselen.

– Førsteinntrykket er alt, og det er klart vi ønsker at butikken vår skal reflektere vår utvikling i byen. Det skal være en lys og livlig butikk som møter våre kunder når vi åpner dørene 15. februar, men det skal også være mer plass til utvalg av briller og flere synsprøverom.  Denne dagen skal vi feire alle våre kunder, og ønsker derfor velkommen på kaffe, kake og gode åpningstilbud, forteller Anny Nesse Verkland.

Butikkens to eiere,  Anny Nesse Verkland og Vebjørn Verkland, er svært stolte, og mener at deres fokus på kunder er det som har skapt et godt og tillitsfullt langtidsforhold.

Coop Storlien artikkelnivå

– Ja, det er fantastisk og vi setter stor pris på våre lojale kunder som har oss som sin foretrukne optiker år etter år. Tatt i betraktning at det er omkring 22 000 innbyggere på Stjørdal, så kan vi nesten skryte på oss besøk av nesten alle byens innbyggere, smiler optiker Verkland.

I 2009, når Specsavers  var ny på Stjørdal, ble kjeden møtt med en del skepsis.  Mange hadde fordommer om dårlig kvalitet på produktene fordi prisene var oppsiktsvekkende lave. Butikksjefene har jobbet målrettet for å endre holdningene.

– Etter mange år i bransjen, ser jeg at kundene har blitt mer pris- og kvalitetsbevisste, noe som gjør at de vurderer hele spekteret før de handler, og det har vært viktig for vår suksess. Vi liker å bli vurdert, og vi jobber hardt for å beholde kundene våre, derfor er det godt å se at de kommer tilbake og er fornøyd med både service, pris og kvalitet. Tidligere, og til dels enda er det en viss forventning om at briller og synsundersøkelser skal være dyrt, og det er selvsagt bare tull. Det syns jeg vi har klart å bevise, forklarer optikerparet.​

Torsdag og fredag denne uka vil butikken være tilstede på Stjørdal stasjon for en målrettet kampanje mot pendlere.

Foto: ,  Anny Nesse Verkland og Vebjørn Verkland ser fram til åpning av større Specsavers-butikk i Stjørdal. Det skjer lørdag.

Les forrige sak:
||
NT FRP bommer!

- Frp er blitt flinke til å dekke seg under miljø-fanen. […]

Close