15 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Spennende høst for Evento

Mange oppdrag for eventbyrået med base på Stjørdal

- Vi benytter ofte Mona Grudt som konferansier, sanger og foredragsholder, sier Rolf Teigen i Evento Norge AS. – Vi benytter ofte Mona Grudt som konferansier, sanger og foredragsholder, sier Rolf Teigen i Evento Norge AS.

– Evento Norge AS står foran en spennende høst, sier daglig leder Rolf Teigen, som har drevet eventbyrået i snart tolv år.

– Økt aktivitet gjør at vi må styrke bemanningen. I fjor åpnet vi kontor i Trondheim, og det var et lurt trekk for å møte det store markedet der, sier Teigen, som i styret samarbeider med Marvin Wiseth og styreleder Thomas Lidal Jamne.

En av Eventos oppdragsgivere i Trondheim er fiskerimessa Nor-Fishing som i år åpner 21. august. Evento har arbeidet for dem i ni år, og har ansvaret for åpningsseremonien.

Stjørdaling spiller for kronprinsen

– I år vil H.K.H Kronprins Haakon være til stede under åpningsseremonien, og trompetisten Ola Lauvås fra Stjørdal skal stå for det musikalske innslaget. Det er like spennende hvert år å finne fram til artisten som skal åpne fiskerimessa, sier Teigen, som også tidligere har benyttet lokale artister som Are Hembre og Sunniva Unsgård.

– I tillegg til å organisere åpningsseremonien står vi til disposisjon for deltakerne. Vi organiserer ulike eventer og konferanser for utstillerne i løpet av messa. Det er hyggelig med en langsiktig avtale slik vi har med Nor-Fishing som tillater forberedelser i god tid, sier Teigen, som samtidig med fiskerimessa i Trondheim også har oppdrag i Haugesund for Den norske filmfestivalen.

Bruker helst lokale krefter

– Vi tilstreber i størst mulig grad å kjøpe våre tjenester lokalt. Det kan være busstransport, teknisk bistand og catering, sier Teigen. Han synes det er hyggelig å arbeide ut fra Stjørdal som har mange flinke aktører Evento kan benytte seg av.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det gjelder for eksempel Hjelseng gård, Fantasigården, Svebergtunet, Ertsgard, Teveltunet, Kirkebyfjellet og Storsand Camping. Stjørdal Røde Kors er en annen god samarbeidspartner som ofte gir oss hjelp.

I løpet av høsten skal Evento gjennomføre mange små og store eventer i Stjørdal fra 40-50 deltakere og opptil flere tusen.

– Vår aktivitet har gitt oss mange kunder og et stort kontaktnett. Det betyr forespørsler fra store deler av landet enten det er Oslo, Trondheim eller Stjørdal, sier Rolf Teigen.

Les forrige sak:
I dag finnes det regulerte fjellvann med god ørretbestand, slik som her i Nesjøen i Tydalen.
Ferskvannsfisket i eldre tid

Da isen trakk seg innover landet flyttet våre forfedre etter

Close