15 °C Stjørdal, NO
06/04/2020

Spenstig 99-års dag

Jubilant Petter Green(99) fikk gratulasjoner av Ove Holme, John Øyan, Odd Fossland og Frode Rønning.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Petter Green fylte 99 år torsdag 24. mars. På dagen la han sin faste treningsøkt til Spenst. Ikke nok med det, den spreke mannen hadde to arbeidsøkter hos to ulike firma samme dag.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Han er søkende, lyttende, pliktoppfyllende, innehar flere verdensrekorder i sprint og elsker å holde seg i form. Petter Green rundet torsdag 24. mars 99 år. Som vanlig var han på plass hos Spenst i Torgkvartalet. Treningsøkter to til tre ganger hver uke legges hit for å holde helsa og kroppen i form.  Blant jubilantens gratulanter denne dagen var Frode Rønning, Ove Holme, John Øyan og ikke minst Odd Fossland og Sidsel Børstad, som begge har veiledet Petter i flere år på treningssenteret. En travelt opptatt og godt voksen mann la på sin 99-års dag inn ei treningsøkt mellom arbeidets plikter.

Jeg har trent her på Spenst siden 2003 og stortrives med denne formen for trening og trim. Ute har jeg nesten ikke kommet fram i vinter på grunn av snø og vanskelige treningsforhold. Det var overraskende og varmet godt med buketten tulipaner fra treningssenteret, sa Petter da flere ville gratulere denne dagen. Jubilanten er æresmedlem på Spenst, og i følge Petter er trening selve meningen med livet. 99-åringen har to jobber som han pliktoppfyllende vokter hver dag. Han utfører faste oppdrag hos Elite Foto hos Per Gotaas og på Strømsnes hos sin datter Marit. Hans andre datter Tove, bor et annet sted i landet, forteller Petter Green. Daglig leder Odd Fossland hos Spenst er stolt over å ha Petter på senteret med sine faste treningsdager. 99-års jubilanten gir med sin aktive trening og tilstedeværelse en flott inspirasjon til andre.

Vi har flere godt voksne som trener hos oss. Petter er klart en inspirator for andre. Også på andre arenaer enn treningssenteret, sier Odd Fossland. At Petter Green velger å legge to-tre treningsøkter hver uke hos oss er vi stolte av, sier Odd Fossland, og røper at Petters fastlege har gitt signaler om ikke å løfte for mye eller for tungt. Verdensrekordholder Green vil fortsette sin fysiske og mentale trening på jobb og på treningssenter.

Å sitte stille er ikke aktuelt så lenge jeg greier å holde denne livsstilen, avslutter jubilanten på 99 år.

 

Petter, innehaver av flere verdensrekorder, tar villig imot nye treningstips fra Odd Fossland på Spenst. Her på sin 99-års dag.

Les forrige sak:
F.v. Frode Thomsen, Paul Andreas Troseth og Merete Dahl Nytrø.
Gode år for Jernia

  For 5 år siden etablerte Jernia sin butikk på Hellsenteret. […]

Close