15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Spesialforretning inn i nye lokaler

Halsen Sykepleieartikler har åpnet dørene til ny og romsligere butikk

Nybutikken er både romsligere og mer innbydende, synes de tre ansatte Tonje Steig (fra venstre), Berit Hegseth Aune og Karoline Stuberg. Nybutikken er både romsligere og mer innbydende, synes de tre ansatte Tonje Steig (fra venstre), Berit Hegseth Aune og Karoline Stuberg.

Mandag morgen kunne Halsen Sykepleieartikler ønske sine tidligere og nye kunder velkommen inn i nye lokaler. Flyttelasset har gått fra Kjøpmannsgata 38 til nummer 46 i samme gate.

– Det er romsligere og samtidig får vi utnyttet arealet langt bedre her. Det sier daglig leder Berit Hegseth Aune ved Halsen Sykepleieartikler.

De ansatte, og ikke minst bedriftens eier, Brynhild Forbord, har jobbet jevnt og trutt med flytting de siste ukene og døgnene. Mandag formiddag var det aller, aller meste på plass.

– Butikken er ikke så mye større enn vi hadde, men vi får vist fram produktene våre på en bedre måte. I tillegg har vi samtalerom der vi tilpasser brystproteser, vi har stomirom, og vi har kombinert kontor og møterom der vi kan ha undervisning til alle som jobber med brukere som har behov for våre produkter. Og ikke minst har vi fått et større og langt mer praktisk lager, sier Hegseth Aune.

Vegg-i-vegg med frisørsalongen Bello og rundkjøringen som fører ut til E14 kan Halsen Sykepleieartikler ønske velkommen inn til lyse og åpne lokaler. Det trengs, for utviklingen har vært veldig god de seneste årene. Omsetningen øker og antall kunder øker.

– Vi hadde rett og slett vokst ut av de tidligere lokalene, både med tanke på kundene våre og varelageret vi har, sier den daglige lederen.

Ole Hermod Sandvik

Halsen Sykepleieartikler har kunder fra hele Værnesregionen, og vel så det. De leverer produkter til kunder som får dekning via blå resept, og er den eneste «rene» bandasjisten mellom Levanger og Trondheim. Og ikke minst tilbyr de hjemmebesøk og bringing av varer.

– Mange ringer inn sine bestillinger og vi har egen sjåfør som bringer ut i hele Stjørdal og Malvik. Til Meråker sender vi varene med buss, sier Berit Hegseth Aune.

Aksjeselskapet Halsen Sykepleieartikler ble etablert i 2004, og omsatte for drøyt åtte millioner kroner i 2017.

Les forrige sak:
Jonne & Dæm trives i selskap med TrondheimSolistene. (Foto: Eir Jørgen Bue)
Jonne lager helaften sammen med TrondheimSolistene

Byr på musikk og full servering i Kimens storsal

Close