3 °C Stjørdal, NO
24/10/2020

Spiller årets siste sommerkonsert

Sommerlig og festlig i Værnes kirke

SOMMERTONER: Kantor Brita Sjøberg byr på sommerlig og frisk musikk i Værnes kirke torsdag kveld.

Kantor Brita Sjøberg spiller under det som blir årets siste sommerkonsert i Værnes kirke.

Stjørdal menighet har hatt flere sommerkonserter denne sesongen, men torsdag kveld er det klart for årets siste. Den skal bli ekstra sommerlig.
– Denne torsdagskvelden blir det «sommerlig» og festlig musikk av blant andre Felix Mendelssohn og Johann Sebastian Bach. Jeg kommer også å spille noen stykker av den nålevende kanadiske komponisten Rachel Laurin. Det blir et variert og underholdene program på Torkildsen-orgelet i Værnes kirke, lover kantor Brita Sjøberg.
Hun har vært kantor i Stjørdal menighet i ti år og er utdannet fra Musikhögskolan i Piteå og som orgelsolist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Sjøberg har spilt orgelkonserter i både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og torsdag kveld klokka 19 har du altså muligheten til å nyte hennes ferdigheter i Værnes kirke.
– Det er gratis inngang til konserten og vi tar opp en kollekt til menighetens musikkvirksomhet, sier Sjøberg som understreker at alle smittevernstiltak følges i Værnes kirke som har godt med plass.
– Dette er den siste sommerkonserten for i år, men i august starter vi med lunsjkonserter i Stjørdal kirke, sier Brita Sjøberg.

 

Les forrige sak:
Gikk inn med hud og hår – og hjerte og etternavn

Renate Berg investerte alt i byrået sitt

Close