14 °C Stjørdal, NO
19/05/2019

Spiller opp til slottskonsert

Har med seg tre velkjente solister

Skatval Hornmusikklag er i full gang med øvelsene før årets sommerkonsert på Steinvikholmen. Skatval Hornmusikklag er i full gang med øvelsene før årets sommerkonsert på Steinvikholmen.

Skatval Hornmusikklag ligger i hardtrening foran årets sommerkonsert der de har fått med seg tre velkjente solister på laget.

Sist helg var Skatvals-korpset samlet til seminar på Frosta. De om lag 40 medlemmene har startet oppkjøringen til sin årlige sommerkonsert på Steinvikholmen. Denne foregår i år den 25. august og det er tredje året på rad at hornmusikklaget arrangerer konsert inne i selve slottet.

– Publikumstilstrømmingen har vært god de to foregående årene. Årets solister er for øvrig Henning Sommerro, Stephen Brandt-Hansen og Sunniva Unsgård, heter det i en melding fra Skatval Hornmusikklag

I tilfelle dårlig vær denne lørdagen i august vil Skatval kirke være reservearena. Billetter er allerede å få kjøpt på hoopla.no.

Dirigent for Skatval Hornmusikklag er for øvrig Geir Ulseth.

Les forrige sak:
FORVENTNINGSFULLE: Tore Kristoffersen (t.v.) og Håvard Dahlen rågleder seg til VM-helga og showet i sentrum torsdag blir knall lover de to karene. (Foto: Jan Henrik Siraas)
Lager VM-show i sentrum

Gigantisk motorfest torsdag ettermiddag og kveld :)

Close