12 °C Stjørdal, NO
18/07/2019

Livemusikk til spinningtimen

Lillesand-medlemmene har trimmet og trent for et godt formål

Bandet Rosa Gras spilte live under spinningtimen. Fra venstre: Vokalist og munnspillspillende spinninginstruktør Hege Wahl Borgen, Steinar Wahl Borgen på vokal og gitar og Odd Haarberg på keyboard. Til høyre står innehaver Øystein Lillesand.

Et vaskeekte band stilte med musikken under en spinningtime ved Lillesand Treningsstudio onsdag kveld. Alt på grunn av treningskampanjen «Let´s move for a better world».

Lillesand Treningsstudio i Malvik fronter en treningskampanje mot fedme og inaktivitet blant barn og unge. Jo mer trim og trening, jo flere poeng er det enkle prinsippet for kampanjen.

– Vi er inne i avslutningsuka av den verdensomspennende kampanjen som har fått navnet «Let´s move for a better world», i regi av Technogym. Aktive medlemmer på treningssenteret konkurrerer om å få flest mulig «moves», – altså mest mulig bevegelse og trening, forteller Øystein Lillesand ved treningsstudioet på Lillesand.

Onsdag kveld troppet bandet Rosa Gras opp i spinningsalen og sørget for en uforglemmelig og unik spinningtime. Livemusikk-spinningen førte til ekstremt lange ventelister til timen, men de som fikk gleden av å være med fikk iallfall opp både puls og glede.

– Svetten silte til fengende rytmer, og pulsen ble kjørt opp med en herlig miks av motiverende rop og tilsvarende tøff musikk, sier Lillesand.

Lørdag kommer fasiten, på hvor bra kampanjen «Let´s move for a better world» har gått for Lillesand Treningsstudio.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi krysser fingrene for at resultatet blir bra for vår del. Blir det mange nok «moves» kan vi få noe treningsutstyr. Uansett har medlemmene hatt en inspirerende og veldig aktiv periode, sier Øystein Lillesand.

Innehaver av Lillesand Treningsstudio, Øystein Lillesand, håper på mange poeng i kampanjen.
Innehaver av Lillesand Treningsstudio, Øystein Lillesand, håper på mange poeng i kampanjen.

 

Les forrige sak:
Full jubel i Hegra-garderoben etter seier i sesongens siste kamp, mot tabelltoer Inderøy. (Foto: Privat)
Full jubel for seier i seriefinalen

Hegra-damene vant avdelingen i comeback-sesongen

Close