13 °C Stjørdal, NO
16/07/2019

Sponsorer fikset ny bil til VM-vinneren

Gullvinner fikk enda mer å smile for i dag

Lørdag tok hun VM-gull, tirsdag fikk hun en splitter ny bil med god hjelp fra ti sponsorer. Lørdag tok hun VM-gull, tirsdag fikk hun en splitter ny bil med god hjelp fra ti sponsorer.

Tre dager etter at hun tok VM-gull i juniorenes stafett kunne Astrid Stav sette seg bak rattet på en splitter ny bil. Ti stolte sponsorer hadde gjort det mulig.

– Nå får mamma ha bilen sin i fred, sier Astrid Stav og smiler sitt bredeste gullsmil. En splitter ny Volkswagen T-Roc ble tirsdag ettermiddag med hjem fra Møller Stjørdal til Meråker. En svært så takknemlig Astrid Stav takket de ti sponsorene for velviljen og ikke minst var det ti stolte sponsorer som fikk se og kjenne på en ekte gullmedalje fra VM for aller første gang.
Det er ikke lukrativt å være ung og lovende langrennsløper, men med god hjelp fra onkel Geir Tronseth har Astrid Stav nå fått sin egen bil. Trolig blir den å se i skytteltrafikk i Meråker.

– Det blir vel mest hjemmefra og til Grova, sier Astrid Stav og smiler.

– Kjekt med litt sponsing?

– Ja, så klart. Det er alltid kjekt og det er stas at så mange ville være med på dette, sier en strålende fornøyd Astrid Stav, som ønsker å takke sine sponsorer Meråker Kjøtt, Stjørdal-Meråker Trafikkskole, Meraker Brug, Fagtrykk, Komplettbygg, Tandem, Høiby Snekkeri, bestefar Per, Møller Stjørdal og Frisørloftet.

Les forrige sak:
Svein Otto Nilsen tror det blir vanskelig å få til liste for Pensjonistpartiet i Stjørdal.
Trolig ingen pensjonist-liste

Liten interesse fra aktuelle listekandidater

Close