11 °C Stjørdal, NO
04/08/2020

Knallstart for løperfesten

Strålende løpeforhold på de første milene fra Trondheim til Østersund

Elise Ringen løper på Meråker Mix og veksler på Steinvikholmen med Ole Marius Bjørnås. Elise Ringen løper på Meråker Mix og veksler på Steinvikholmen med Ole Marius Bjørnås.

St. Olavsloppet startet i dag og passerte gjennom Stjørdal med vekslinger på Gevingåsen, Øverlands Minde, Framnes og Steinvikholmen etter vekslinger i Malvik og Hommelvik tidligere på morgenen.

Strålende forhold møtte løperne som gjennomførte sine etapper. Det kunne bli litt varmt uten at det var noe stort problem. Lagene finner sitt tempo og løperne passer på å være på plass for å motta vekslingen.

Steinvikholmen er en historisk arena i en slik sammenheng. Og det lukter historie når Asbjørn Skjervold tar seg av speakertjenesten. Ellers er det opprettet en skikkelig drikkestasjon for løperne som kommer i mål.

I dag avsluttet løperne dagsetappen i Levanger. I morgen går turen til Sandvika før ferden fredag og lørdag fortsetter innover i Sverige med målgang i Østersund på lørdag. Det er lag som kjemper om teten. Andre synes det er stas å delta.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Tysk turist veltet på motorsykkel

Pådro seg bruddskade - fraktet til sykehus

Close