4 °C Stjørdal, NO
25/11/2020

Stakk av med Lykketallspotten nok en gang

To vinnere kunne dele potten på 100.000

Unni Ydsti stakk av med Lykketallspotten på 100.000 for fire uker siden. I går ble det nok en gang gevinst på Lykketallspotten. Fv Anne Leinum, Unni Ydsti og Mari Mjøsund.
Elbil-lading

Bare fire uker etter at Lykketallspotten på 100.000 ble utbetalt, smalt det nok en gang til under gårsdagens radiobingo i RADIO Trøndelag. Og det ble samme vinner som sist gang.

I gårsdagens radiobingo var det to vinnere som kunne dele potten på 100.000 kroner, som gikk på kveldens siste spill og med lykketallet 48.

Marianne Bakken fra Vuku satt sammen med flere andre spillere på Bærja kafe på Verdal og jubelen i lokalet var stor da vinneren kunne annonseres. Og bare noen minutter etter ringte en overlykkelig Unni Ydsti fra Stjørdal inn, og hun hadde også fått bingo på samme Lykketall.

Samme Unni Ydsti stakk av med 100.000 kroner for bare fire uker siden. Denne gangen må hun altså dele gevinsten.

– RADIO Trøndelag har i løpet av de siste ti månedene (hittil i år) allerede utbetalt over 1,7 millioner kroner i vinnerpremie. Dette må jo være radiobingoen med den desidert største vinnersjansen i hele Trøndelag, sier bingosjefen i radioen Anne Leinum, og fortsetter:

– Vi skal fortsette med mange artige kampanjer også de siste ukene i året og satser på mye god underholdning og store muligheter for nye rekordgevinster også til neste året.

Les forrige sak:
Til helga skal vi stille klokka

Skal stilles én time tilbake

Close